0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Веѓа Тетоважа Владетел Постави Веѓа Мапирање Позиционирање Обликувач Владетел Матрица Микроблејдинг Алатка Додаток За Обликување Веѓа Тетоважа Салон

Веѓа Тетоважа Владетел Постави Веѓа Мапирање Позиционирање Обликувач Владетел Матрица Микроблејдинг Алатка Додаток За Обликување Веѓа Тетоважа

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

МАТРИЦА ЗА УСНИ за ВЕЃИ : 4 форми на веѓи и 1 форма на усни можат да бидат дизајнирани, погодни за луѓе со различни форми на лице, применливи за мажи и жени Без разлика дали сте почетник или искусен уметник за убавина, брзо добијте ја совршената форма на веѓите од нашиот владетел за веѓи. ЛИНИЈАР ЗА МАРКЕРИ ЗА ВЕЃИ : линијар за маркери за веѓи се користи за позиционирање при цртање веѓи за да се направат веѓите симетрични, може повторно да се користат без деформација, ефикасно да се намали времето што го поминувате на шминка за веѓи. ЛИНИЈАР ЗА ПОЗИЦИОНИРАЊЕ ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК 3 ТОЧКИ : ширината на веѓите може да се постави според различни форми на лице, а нацртаните веѓи се симетрични. Поставувањето на владетелот може да ви помогне да го решите проблемот со асиметријата на веѓите. ВЛАДЕТЕЛ ВО ФОРМА НА ВИЛИНСКО КОЊЧЕ еднократно Обележувач На Линијата На Веѓите Материјал : Пп Максимална Ширина : Прибл.7 Во Цел : Позиционирање при цртање веѓи за да се направат веѓите симетрични Погодни За : Почетници, уметник за микроблејдинг, може да се користат на кожата за вежбање микроблејдинг, а може да се користат и за дизајнирање веѓи за клиентите. Употреба : Прво инсталирајте го конецот на линијарот, потоа користете капалка за да апсорбирате мастило, испуштете го мастилото на листот за сунѓер, а потоа избришете го конецот со сунѓер за да ја направите бојата на конецот, а потоа можете да го користите.

Параметри на производот

Item Type:
Eyebrow Tattoo Ruler Set
Eyebrow Lip Stencil:
Material:
PP
Size:
Approx. 185 x 110mm / 7.3 x 4.3in
Features:
4 eyebrow shapes and 1 lip shape can be designed; reusable
Eyebrow Line Marker Ruler:
Material:
PP
Maximum Width:
Approx. 22cm / 8.7in
Purpose:
Positioning when drawing eyebrows to make the eyebrows symmetrical
Suitable for:
Novices, microblading artist, can be used on microblading practice skin, and can also be used to design eyebrows for customers.
Usage:
First install the thread on the ruler, then use a dropper to absorb ink, drop the ink on the sponge sheet, and then wipe the thread with the sponge to make the thread color, and then you can use it.
Stainless Steel 3 Point Positioning Ruler:
Material:
Stainless Steel
Characteristics:
The eyebrow width can be positioned according to different face shapes, and the drawn eyebrows are more symmetrical
Stainless Steel Dragonfly Shaped Ruler, Balance Ruler:
Material:
Stainless Steel
Characteristics:
With scale, bendable
Application:
Design eyebrow shape and lip shape
Package List:
1 x Eyebrow Lip Stencil:
1 x Set of Eyebrow Line Marker Ruler (Ruler x 1, ink dropper x 1, ink wiping sponge x 3, string x 13):
1 x Stainless Steel 3 Point Positioning Ruler:
1 x Stainless Steel Dragonfly Shaped Ruler:
1 x Stainless Steel Balance Ruler:
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Стоката во категоријата