0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Дејмон Робертс Најважен Комплет За Веѓи | Трио Комплет За Веѓи Со Чист Гел За Веѓи, Пинцети И Ножици За Веѓи | Подарок За Убавина За Мажи Или Жени | без Суровост И Вега?

Дејмон Робертс Најважен Комплет За Веѓи | Трио Комплет За Веѓи Со Чист Гел За Веѓи, Пинцети И Ножици За Веѓи | Подарок За Убавина За Мажи

DEN 1360.00
Во магацинот.

Тековен

Вклучува Дејмон Робертс со закосен врв зелена пинцета, Ножици за Веѓи и Јасен Гел за Веѓи : (1) Пинцети Висококвалитетен челик и ултра прецизни за добрите и аматерите за убавина, дизајнирани за долгогодишна употреба со калибрирана напнатост. (2) Ножици За Веѓи Супер остри зелени ножици за кастрење на веѓи, влакна на лицето и маникир - рачно изработени, силен челик и закривен врв за прецизност. (3) Исчистете ја формулата за Гел за Веѓи без Снегулки за природно дефинирани веѓи и целодневно носење, изработена во САД, без суровост и веганска. Доаѓа спакувано во прекрасна кожна торбичка со врежано лого со потпис што го прави одличен подарок за машко или женско дотерување!. Пинцети Висококвалитетен челик и ултра прецизни за добрите и аматерите за убавина, дизајнирани за долгогодишна употреба со калибрирана напнатост. Ножици За веѓи Супер остри зелени ножици за кастрење на веѓи, влакна на лицето и маникир - рачно изработени, силен челик и закривен врв за прецизност. Исчистете ја формулата за Гел за Веѓи без Снегулки за природно дефинирани веѓи и целодневно носење, произведена во САД, без суровост и веганска.

Параметри на производот

Стоката во категоријата