0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
DBYLXMN Мрзливи Усна Бисерна Парична Казна Блиц Кармин Не Е Лесно Да Исчезнат Промена На Температурата На Бојата Навлажнувачки Промена На Бојата Мрзливи Кармин Водоо?

DBYLXMN Мрзливи Усна Бисерна Парична Казна Блиц Кармин Не Е Лесно Да Исчезнат Промена На Температурата На Бојата Навлажнувачки Промена На

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Повеќе ПРИЛИКИ : Совршен За Цела Сезона Шминка и Секоја Пригода, Без разлика дали Сте Почетник За Шминка или Шминкер Нелеплив Сјај За Усни Јасна Шминка Мат Мед Сјај За Усни Девојки Сјај За Усни Готска Шминка Шминка Многу Вино Нијанса На Усни Козметика Во Боја На Градот. Мрзлив Кармин : Мрзливиот Кармин Може Да Се Направи Со Само Една Навлажнувачка Текстура Не Е Леплива И Не Е Мрсна. Достапно Во Различни Бои. Усна Сјај За Тинејџери Шминка Засекогаш Усна Лагер Убавина За Вистински Усна Лагер Случајот Шминка Зимска Шминка Ретка Убавина Ноќта На Вештерките Шминка Кармин Деца. Кармин : Овој Сјај За Усни Има Завршница Што Ги Надополнува Сите Тонови На Кожата. Непречено Без Скокање Или Влечење. Долготрајниот Сјај За Усни Содржи Навлажнувачка Формула за Удобно И Свилено Чувство. Ретки Убавина Кармин За Девојки Темна Усна Лагер Шеф Козметика 1 Предмети Вино Усна Нијанса Усна Сјај За Тинејџери Јасно Желе Кармин. Како Да Се Користи : Завртете Го Капачето За Да Го Отворите Карминот, А Потоа Ставете Го Карминот Помеѓу Усните И Нанесете Рамномерно За Кадифена Завршница. Сјај за усни За Тинејџери 54 Моливи За Усни Ретка Канцеларија За Убавина 365 Лична Козметика Во Боја На Град Бери Кармин Шминка Засекогаш Лагер За Усни Готска Шминка. Совети За Нелепливи Чаши : Нанесете Тенок Слој Долж Усната, Нежно Притиснете Ги Усните Со Хартија, А Потоа Повторно Нанесете Ги Усните, Тенки На Рабовите и Дебели Во Средината, Така Што Усните Ќе Бидат Полни со Три Чувства! Темна Усна Лагер Сочинуваат Палета Боја Менување На Кармин Кармин За Девојки Шминка Усна Сјај Усна Сјај Ролки Шефот Козметика Случај Шминка.

Параметри на производот

Стоката во категоријата