0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ТЕТОВАЖИ На Денот На Свети Патрик, Тетоважи Од Шамрок, Привремени Налепници За Тетоважи На Денот На Свети Патрик За Лице, Тетоважа Со Детелина, Подарок За Денот На М?

ТЕТОВАЖИ На Денот На Свети Патрик, Тетоважи Од Шамрок, Привремени Налепници За Тетоважи На Денот На Свети Патрик За Лице, Тетоважа

DEN 111.84
Во магацинот.

Тековен

®Совршен За Украсување На Денот На Свети Патрик】 среќниот шамрок е класичен елемент на Денот на Свети Патрик Овие привремени тетоважи толку симпатични и совршени за нашата прослава На Денот на Свети Патрик.Овие привремени тетоважи На Денот На Свети Патрик ве прават вас и вашите семејства и пријатели посреќни и привлечни, голем хит На Парадата На Денот На Свети Патрикс. ①Разновидност На Дизајн】 Во Рамките на 20 листови налепници и повеќе од 120 дизајни на тетоважи како Што Се Потковици, Ирски Знамиња, Леприкон, Тенџере Со Злато, Виножито, Пиво, Корици, Шамрок, Забавни изреки,а дизајнот е разновиден, обезбедете незаборавно искуство За Денот На Свети Патрикс за вас. Мора да има една налепница што ја сакате.вие и вашите деца можете повеќе да се забавувате. `+Лесно За Шминкање】 само излупете Го и притиснете го делот од телото, потоа навлажнете го темелно и почекајте 20-30 секунди, излупете ја хартиената подлога, а потоа се прави совршена тетоважа. Е лесно Да Се Отстрани】 овие тетоважи на денот на свети патрикс само го тријат. Тоа нема да остави дамки или бои на нашите body.st патрикс ден тетоважи. `+Безбеден Водоотпорен Материјал】 овие тетоважи се дизајнирани за употреба на телото,водоотпорен е и отпорен на пот, безбеден за возрасни и деца.Затоа е добар избор за забавата на денот на свети патрик. ®Совршен За Украсување На Денот На Свети Патрик】 среќниот шамрок е класичен елемент на Денот на Свети Патрик. Овие привремени тетоважи толку симпатични и совршени за нашата прослава На Денот на Свети Патрик.Овие привремени тетоважи На Денот На Свети Патрик ве прават вас и вашите семејства и пријатели посреќни и привлечни, голем хит На Парадата На Денот На Свети Патрикс. ①Разновидност На Дизајн】 Во Рамките на 20 листови налепници и повеќе од 120 дизајни на тетоважи како Што Се Потковици, Ирски Знамиња, Леприкон, Тенџере Со Злато, Виножито, Пиво, Корици, Шамрок, Забавни изреки,а дизајнот е разновиден, обезбедете незаборавно искуство За Денот На Свети Патрикс за вас. Мора да има една налепница што ја сакате.вие и вашите деца можете повеќе да се забавувате. `+Лесно За Шминкање】 само излупете Го и притиснете го делот од телото, потоа навлажнете го темелно и почекајте 20-30 секунди, излупете ја хартиената подлога, а потоа се прави совршена тетоважа. Е лесно Да Се Отстрани】 овие тетоважи на денот на свети патрикс само го тријат. Тоа нема да остави дамки или бои на нашите body.

Параметри на производот

Стоката во категоријата