0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
КУЧЕНЦЕ Милано Кит 4 Комплет За Шминка-Се-Во-Едно Лице, Очи И Комплет За Усни-Совршен За Разноврсен Изглед-Меки И Лесни За Мешање Пигментирани Формули-Идеален За Пат?

КУЧЕНЦЕ Милано Кит 4 Комплет За Шминка-Се-Во-Едно Лице, Очи И Комплет За Усни-Совршен За Разноврсен Изглед-Меки И Лесни За Мешање Пигментирани

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

СИТЕ ВАШИ НАЈВАЖНИ РАБОТИ ВО ЕДНО УКРАСНО ПАКУВАЊЕ Само со овој комплет, можете да го обликувате лицето, да ги подобрите очите и да додадете боја на усните. Нашиот комплет за шминка ги содржи сите ваши најважни работи за убавина на едно место. СОВРШЕН ПОДАРОК ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА УБАВИНАТА. Освен што е совршен за многу разноврсен изглед, нашиот симпатичен комплет за шминка е идеален и за патување или давање подароци. Изненадете ги вашите најблиски со овој уникатен додаток за колекција убавина. ПУТЕР, МЕШАВИНА И ПИГМЕНТИРАНИ. Пигментираните формули во нашиот комплет се меки и лесни за мешање, така што можете без напор да создадете разни уникатни изгледи. Секоја кадифена текстура се топи во кожата, се вклопува околу очите за убави резултати. КАНАЛИЗИРАЊЕ НА ВИТАЛНОСТА ПРЕКУ СЕНЗОРНИ ИСКУСТВА. Боите, текстурите и сензорните емоции континуирано се развиваат благодарение на научните истражувања, најсовремената технологија и иновациите. КУЧЕНЦЕТО Милано е шминка и нега на кожата со врвен квалитет. КУЧЕНЦЕ Милано-ПРОИЗВЕДЕНО ВО ИТАЛИЈА. КУЧЕНЦЕТО Милано е за креативност, дизајн, трендови и убавина "Произведено во Италија". Откријте ја нашата комплетна палета на луксузна шминка, нега на кожа, комплети за убавина и производи за нега на сонце. Совршен за секоја пригода, голема или мала. Уживајте во најдоброто КУЧЕНЦЕ Што Милано може да го понуди со овој комплет за лице, очи и усни се-во-едно.

Параметри на производот

Стоката во категоријата