0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ТЕЗАЕМ Еко Душа Моќен Супер Тенок Ајлајнер - Гел За Ајлајнер Отпорен На Дамки-Микро Прецизен Врв-Високо Пигментиран &засилувач; Долготрајната Шминка За Очи Непрече?

ТЕЗАЕМ Еко Душа Моќен Супер Тенок Ајлајнер - Гел За Ајлајнер Отпорен На Дамки-Микро Прецизен Врв-Високо Пигментиран &засилувач; Долготрајната

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

2ММ СУПЕР ТЕНОК МОЛИВ ЗА АЈЛАЈНЕР : преминете од суптилно во драматично во трепкање на окото со Супер Тенок Ајлајнер ОТПОРЕН НА SAEM Eco Soul Нашиот слаб ајлајнер од 2 мм нуди континуиран проток, обезбедувајќи мазни и рамномерни линии за да создаде совршен долготраен изглед на мачкино око!. ВИСОКО ПИГМЕНТИРАНИ И ДОЛГОТРАЈНИ : нашите течни ајлајнери за жени содржат богато пигментирана текстура слична на гел со лесно лизгање за интензивна пигментација и прецизна примена. Овие моливи за ајлајнер ви помагаат да создадете прекрасен изглед на очите кој трае цел ден без да избледи. ОТПОРЕН НА ДАМКИ и ВОДООТПОРЕН : овој долготраен ајлајнер се поправа веднаш по нанесувањето и се прилепува цел ден без размачкување и ширење. Овие ајлајнери за жени се отпорни на моќност за да се намали размачкувањето под очите, создавајќи јасен ајлајнер. СОЗДАДЕТЕ БЕСКОНЕЧЕН ИЗГЛЕД : овој молив за молив отпорен на дамки се осмелува да го истражите вашето понежно јас.

Параметри на производот

Стоката во категоријата