0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Долготрајни Облоги За Усни Кадифен Кармин Не Избледен Водоотпорен Воздух Глазура За Усни Сјај За Усни Aut И Зимски Кармин Ретро Боја За Создавање Привлечни Црвени У?

Долготрајни Облоги За Усни Кадифен Кармин Не Избледен Водоотпорен Воздух Глазура За Усни Сјај За Усни Aut И Зимски Кармин Ретро Боја

DEN 86.56
Во магацинот.

Тековен

●Совршен Подарок●Совршено Спакуван Како Роденденски Подарок За Пријателите Или Семејството Совршен За Секоја Пригода Како Датум, Забава, Свадба, Бар, Матурска, Кампување, Канцеларија, Училиште Или Секојдневна Шминка. ●Премиум Кармин●Сјајот За Усни е Лесен, нелеплив и Навлажнувачки. Овие Кармини Се Долготрајни, Водоотпорни, нелепливи За Чашата, Лесни за Носење и нема да Избледат. За Искуството, Овој сатенски Кармин богат со Пигменти Носи Боја На Усните и Обезбедува До 6 Часа Хидратација Во Една Сесија. Повеќе Кармини ● Нашите Кармини Доаѓаат Во 5 Различни Бои За Да Ја Надополнат Уникатната Убавина На Жените И Девојките. Покажете Ги Вашите Уникатни Квалитети Со Оваа Нијанса, Едноставно Спарете го со Високо Пигментиран Кармин или Течен Кармин За Најголем Сјај Што Некогаш сте Го Виделе Што Нема Или Избледува. ①Здравје И Природно Сетот За Мелем За Усни Не Содржи Никакви Хемикалии, Тој Е Долготраен, Шармантен И Ви Помага Да Бидете Поубави. Издржлив И Водоотпорен, Ве Молиме Носете Го Долго Време. ●Лесен За Употреба И Чистење ● Нанесете Непречено Без Треперење Или , Лесен За Нанесување Сјај За Усни. Нема Потреба Да Се Грижите. Нека Имате Природни И Дарежливи Усни, Блескави. Долготрајни Облоги За Усни Кадифен Кармин Не Избледен Водоотпорен Воздух Глазура За Усни Сјај За Усни Aut И Зима Кармин Ретро Боја За Создавање Атрактивни Црвени Усни 2мл Дамка Од Усни И Образ Кадифе Кармин Водоотпорен Воздух Глазура За Усни Сјај За Усни Aut И Зимски Кармин Ретро Боја За Создавање Атрактивни Црвени Усни 2мл Материјал : Пластична Боја : како што покажува сликата, (Поради Разликата Помеѓу Различните Монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата.

Параметри на производот

Стоката во категоријата