0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Сјај За усни Јасна Нијанса Навлажнувачки Сјај За Усни со Висок Сјај За Усните Да Изгледаат Пополни Влага Сјај За Усни Нелеплива Шминка за Усни 6мл шминка За Тинејџе?

Сјај За усни Јасна Нијанса Навлажнувачки Сјај За Усни со Висок Сјај За Усните Да Изгледаат Пополни Влага Сјај За Усни Нелеплива Шминка

DEN 101.76
Во магацинот.

Тековен

Ние Сме Посветени На Создавање Висококвалитетни Производи и Услуги за Вас Ако Имате Какви Било Прашања Во Врска Со Производот, Секогаш Можете Да Не Контактирате Преку Е-Пошта. Ќе Ви Обезбеди Услуги И Помош Во Рок Од 24 Часа. За Секого, Без разлика дали Сте Дама или Сте Студент, Без разлика дали Сте Почетник За Шминка или Шминкер. Можете Да Го Изберете Овој Производ. Рендерирање Со Висока Боја : Овој Кармин Има Различни Природни Бои, Покажувајќи Сјајна Боја. Комбинира Неспоредливо Чувство И Супериорна Удобност За Да Обезбеди Целосно Заситена Покриеност Во Само Едно Поминување. Затемнет Сјај За Усни. Додава Инстант Сјај И Боја Благодарение На Овој Прекрасен Затемнет Сјај За Усни. Тоа Е Свиленкаста, Лесна Текстура, извонредна и Елегантна, Погодна За Сите Сезони Шминка, Особено Во Канцеларија, Датира, Шопинг, Забави. Сјај За усни Јасна Нијанса Навлажнувачки Сјај За Усни Со Висок Сјај За Усните Да Изгледаат Пополни Влага Сјај За Усни Нелеплива Шминка за Усни 6мл надополнете Тинејџери Природно Навлажнувачки Сјај За Усни Со Висок Сјај За Да Ги Направите Усните Да Изгледаат Пополни Влага Сјај За Усни Нелеплива Боја На Шминка за Усни : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.

Параметри на производот

Стоката во категоријата