0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Зборувај срање, се погоди печ везена лепенка смешна надворешна ранец Апликација за лепенка за лепенка, значка за везење кука и јамка закрпи воени тактички значки а?

Зборувај срање, се погоди печ везена лепенка смешна надворешна ранец Апликација за лепенка за лепенка, значка за везење кука

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Ако не можете да издржите каков било вид на срање, другите луѓе прават и велат, овој саркастичен слоган совршен за вас кога е доволно идиоти и непочитувани луѓе во вашиот живот, и треба да дадете изјава и дефинитивно добар почетник за разговор Висококвалитетна крпа и шиење лесно се шијат лепенка. Стилски и атерактивни закрпи за јакна, елек или кошула. Удобно, издржлив и тежок, лесен за отстранување и миење. Оваа лепенка за облека лесно може да се шие на која било облека. Печ за везови има толку многу забавни дизајни за избор на толку завршување што прекрасната тексас јакна со ладни закрпи ќе биде лесно. Закрпите се одличен начин да ја искажете својата индивидуалност - и тие се исто така корисни за криење на оштетени или искинати места на облеката и додатоците. Ако не можете да издржите каков било вид на срање, другите луѓе прават и велат, овој саркастичен слоган совршен за вас кога е доволно идиоти и непочитувани луѓе во вашиот живот, и треба да дадете изјава и дефинитивно добар почетник за разговор. Висококвалитетна крпа и шиење лесно се шијат лепенка. Стилски и атерактивни закрпи за јакна, елек или кошула.

Параметри на производот

Стоката во категоријата