0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
10 парчиња самостојно лепило за лепење на ченил, железо на броеви за закрпи 0-9 сјајни налепници со голем број на налепници Chenille Iron на закрпи за ранци DIY облека за обле?

10 парчиња самостојно лепило за лепење на ченил, железо на броеви за закрпи 0-9 сјајни налепници со голем број на налепници Chenille

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

【Самостојни лепенки】 Овие лепенки на броеви на Chenille се изработени од висококвалитетен chenille, стап на закрпи на броеви назад се самочитувани, само излупете и залепете го бројот извезено лепенка 【Големи закрпи со броеви на Chenille】 Висината на лепилото за лепило се 8cm/ 3.14inch, поголеми и видливи, налепници со бројни ткаенини дизајнирани со 10 до 9, рабовите се вклопени со сјај за да се направат како лепенки за сјај. 【Бројните закрпи се држат на】 Само треба да ја излупите заштитната налепница на налепниците за броеви на ткаенини и лесни за лепење каде и да сакате, или да го отстраните заштитниот филм и двостраната лента од задниот дел на закрпите, отколку шиење/железо на облеката ќе ја направи посилна. Повеќенаменските закрпи ќе ве одржат задоволни. 【Примена на закрпи за налепници за броеви】 Овие декоративни закрпи за броеви се погодни за DIY јакни, капи, ранци, торби, чевли, облека, тетратки, телефони и wallидни декор, тие исто така се закрпи за броеви на игра, закрпи за броеви, закрпи за варсити, спорт, спорт Бројни закрпи. 【10 парчиња Број】 Пакет вклучуваат 10 парчиња дигитален број закрпи од 0 до 14. Секоја комбинација на број може да ви го добие бројот што го сакате, а поголема големина може да го направи повеќе стилски и привлечен. 【Самостојни лепенки】 Овие лепенки на броеви на Chenille се изработени од висококвалитетен chenille, стап на закрпи на броеви назад се самочитувани, само излупете и залепете го бројот извезено лепенка. 【Големи закрпи со броеви на Chenille】 Висината на лепилото за лепило се 8cm/ 3.14inch, поголеми и видливи, налепници со бројни ткаенини дизајнирани со 10 до 9, рабовите се вклопени со сјај за да се направат како лепенки за сјај. 【Бројните закрпи се држат на】 Само треба да ја излупите заштитната налепница на налепниците за броеви на ткаенини и лесни за лепење каде и да сакате, или да го отстраните заштитниот филм и двостраната лента од задниот дел на закрпите, отколку шиење/железо на облеката ќе ја направи посилна. Повеќенаменските закрпи ќе ве одржат задоволни. 【Примена на закрпи за налепници за броеви】 Овие декоративни закрпи за броеви се погодни за DIY јакни, капи, ранци, торби, чевли, облека, тетратки, телефони и wallидни декор, тие исто така се закрпи за броеви на игра, закрпи за броеви, закрпи за варсити, спорт, спорт Бројни закрпи.

Параметри на производот

Стоката во категоријата