0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
150 парчиња дрвени рачно изработени копчиња за шиење 2 дупки за шиење додатоци за облека, украси за занаетчиски проекти за DIY

150 парчиња дрвени рачно изработени копчиња за шиење 2 дупки за шиење додатоци за облека, украси за занаетчиски проекти за DIY

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

150 парчиња тркалезни копчиња Декоративни дрвени 15мм, 20мм, 25мм 2 дупки копчиња за занаети Доволна количина за вашата дневна употреба или креации за DIY. Големина : дијаметар на тркалезна 15мм, дебелина : 3,7мм, големина на дупка : 2,5мм; 20мм. Големина на дупката : 2,5 мм; 25мм. Големина на дупката : 3мм. Убава големина за занаети за шиење. Материјал : Окружните копчиња се изработени од природно дрво, издржливо и безбедно, нетоксично и без мирис, бојата и шемата се стабилни, нема да бидат избледени лесно. Едноставен и симпатичен дизајн : Овие дрвени копчиња за шиење се заоблени со „рачно изработени“ букви и срца околу кружниот раб, симпатична и живописна, лесна за прицврстена со навои, панделки, јажиња, лепак и лента. Широко апликации : Копчињата за гроздобер од дрво од дрво може да се применат за шиење, разубавување, занаетчиски занаети, за да направите белешки, откако ќе завршите своја занаетчиска работа, можете да ја украсите вашата соба или да им ги испратите на пријателите како подароци. Спецификација : Боја : природна количина на боја : 15мм, 80 парчиња; 20мм, 40 парчиња; 25мм, 30 парчиња. Материјал : Големина на производот од природно дрво : 15мм, 20мм, 30мм Карактеристики : - Природни и еколошки дрвени копчиња со „рачно изработени со убов“ и форми на срце - процес на гравура на ласер, буква рачно изработена со облици на loveубов и срце на тркалезни копчиња.

Параметри на производот

Color:
Natural Color
Quantity:
15mm, 80Pcs; 20mm, 40Pcs; 25mm, 30Pcs.
Material:
Natural Wood
Product size:
15mm, 20mm, 30mm
Features:
- Natural and eco-friendly wooden buttons with Handmade with love and heart shapes:
- Laser engraving process,Letter handmade with love and heart shapes on round buttons.:
- These adorable little buttons are in a pale wood tone, which will go with just about anything. A really nice way to finish off a little handmade gift.:
- Wooden buttons is for home DIY art crafts project. It's a nicely button for DIY decoration. Easy to use and effective.Very suitable for crafts.:
- It added a personal touch to your handmade items, like, throw blankets, clothes, crochet hand towels, shawl, or pillow, etc. And they look really cute - especially on the brim of a hat. Each button lettered ''Handmade with Love''.:
Package Include:
150Pcs 15/20/25mm Round Natural Wood Button:

Стоката во категоријата