0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Baotongle 2 дворови rhinestone раб

Baotongle 2 дворови rhinestone раб

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

What U will Get : package included 2 yards sliver rhinestone fringe trim2 yards length/178cm, pendant part length 7.This rhinestone fringe trim diamond crystal tassel fringe trim is suitable for sewing, crafts,wedding party, clothing accessories и женски накит. Тестиран квалитет : Овој раб на рингони е направен од ригистони со метална основа. Површината е сјајна. Исклучителна изработка и многу цврста. Не е лесно да се пробие деформација и бледнее. Флексибилна големина за занаети за DIY : Можете да го намалите овој кристален ритам на Rhinestone во различни должини за да направите DIY проекти. Може да се користи широко во разни проекти за DIY, како што се : приврзоци за ламби за табели, додатоци за високи потпетици, додатоци за DIY за јакни и украси за фустани. Може да се користи и во накит од ѓердан. Сјаен изглед : Овој ланец на ланче од лента со лента е многу сјаен. Без оглед на светлината или на сонцето, може да ве натера да бидете извонредни додека го носите. Дали носите накит направен од него или DIY облека за да ве направи стилски и секси. Во исто време, исто така ви овозможува да имате поголема креативност на облеката за DIY за кои обично мислите дека се многу обични. Стимулирајте ја вашата имагинација и креативност за многу применливи прилики за DIY : можете да го направите овој кристален ритам за занаети за разни занаети и проекти за шиење, уживајќи во забавата на DIY.

Параметри на производот

Color:
Sliver
Size:
2 yards length/178cm:
pendant part length 7.5cm/2.95inches:
Warm NOTICE:
Since the size is measured manually, there may be a slight difference of 0.4inch, please don't mind.:
Since it is a small metal accessory, please do not use it with chemicals. For example, shampoo-like products with chemicals.:
Please keep away from children.:
Why Choose us?:
Beautiful and elegant rhinestone fringe trim made with the highest quality crystal rhinestones.:
Easily cut and you can sew on or glue, to fulfill your project.:
Perfect for sash belts, latin dance costume, belly dance costume, Various evening dresses DIY wedding accessories, bridal headdress, bridal dress, bridal belt.:
24 hours quick reply.:

Стоката во категоријата