0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Металиксичност метални овални прстенести токи од 6 парчиња, овални прилагодувачи на слајд - за кожни чанти за чанти за чанти за чанти за поправка, сребрен тон

Металиксичност метални овални прстенести токи од 6 парчиња, овални прилагодувачи на слајд - за кожни чанти за чанти за чанти за чанти за

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

[1] : Нанесете на - металните овални прстенести токи се користат во дневни хардверски рачно изработени додатоци, како на пример за торби, чанти, чанти, ранци, ленти за багаж, ремени, ленти за рамо, итн [2] : Спецификација - Внатрешна должина : 50мм (1,97-во); Внатрешна ширина : 19мм (0,75-ин); Дебелина : 4,8мм (0,19-во). [3] : Дизајн - Дизајн на тркалезна шипка и нема остри рабови или точки на аглите, не е лесно да се свиткаат, а телото на прстенот не може да се отвори. Кога е инсталиран, ременот треба да помине низ ринг -телото за поврзување и фиксација. [4] : Предност - овална адаптерска слајд тока е изработена од легура на цинк и електропланирана површинска третман, површината е мазна, издржлива, не е лесна за 'рѓа и абење и може да обезбеди долгорочна стабилна врска. [5] : Вклучена количина - 6 парчиња x метални овални прстени. [1] : Нанесете на - металните овални прстенести токи се користат во дневни хардверски рачно изработени додатоци, како на пример за торби, чанти, чанти, ранци, ленти за багаж, ремени, ленти за рамо, итн. [2] : Спецификација - Внатрешна должина : 50мм (1,97-во); Внатрешна ширина : 19мм (0,75-ин); Дебелина : 4,8мм (0,19-во). [3] : Дизајн - Дизајн на тркалезна шипка и нема остри рабови или точки на аглите, не е лесно да се свиткаат, а телото на прстенот не може да се отвори. Кога е инсталиран, ременот треба да помине низ ринг -телото за поврзување и фиксација. [4] : Предност - овална адаптерска слајд тока е изработена од легура на цинк и електропланирана површинска третман, површината е мазна, издржлива, не е лесна за 'рѓа и абење и може да обезбеди долгорочна стабилна врска. [5] : Вклучена количина - 6 парчиња x метални овални прстени.

Параметри на производот

Color:
Silver Tone
Material:
Zinc Alloy
Surface Finish:
Electroplated
Inner Length:
50mm(1.97-in)
Inner Width:
19mm(0.75-in)
Thickness:
4.8mm(0.19-in)
QUANTITY INCLUDED - 6pcs x Metal Oval Ring Buckles:
ADVANTAGE - Oval adjuster slide buckle is made of zinc alloy and electroplating surface treatment, the surface is smooth, durable, not easy to rust and wear, and can provide a long-term stable connection.:
INSTALL - Round rod design, and there are no sharp edges or points at the corners, it is not easy to bend, and the ring body cannot be opened. When installed, the belt needs to pass through the ring body for connection and fixation. :

Стоката во категоријата