0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Kejueeb 12pcs zipper zippers, 5 најлонски комплет за поправка на патент, шарен метален патент за замена на лизгачот за шиење DIY занаетчиски палта јакна чанти за чевли за чевли за ?

Kejueeb 12pcs zipper zippers, 5 најлонски комплет за поправка на патент, шарен метален патент за замена на лизгачот за шиење DIY занаетчиски палта

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

Количина : 12 парчиња #5 најлонски метални лизгачи на патенти по пакет (Повлечените патенти и лизгачите се само за #5 најлонски патенти, а не за метални патенти и пластични патенти. Материјал : Направено од легура на цинк со добар квалитет, главата за влечење на патент е издржлива, цврста, не е лесна за кршење и ние го избираме процесот на електропланирање за третман на нашите лизгачи на поштенски патенти, убава боја на виножито, не е лесно да се избледи. Широка апликација : Зиперчиња од виножито за шиење, замена за влечење на патент за поправка на патент, влечење на патент за предмети за домашно шиење, лизгачи на патенти од виножито, користени за правење или фиксирање на облека, џебови, торбички, торби за заштитник за складирање, занаети за занаети за шиење, итн. : Нашите глави за лизгање на патент за разлика од нормалните бои, светла боја, прекрасното виножито додава неверојатен изглед на вашите рачно изработени креации за шиење. Белешка : Топло ви предлага да ја потврдите големината и типот на влечење на лизгачот на патент пред да набавите. Ве молиме, слободно контактирајте не за какво било незадоволство. Количина : 12 парчиња #5 најлонски метални лизгачи на патенти по пакет. (Повлечените патенти и лизгачите се само за #5 најлонски патенти, а не за метални патенти и пластични патенти. Материјал : Направено од легура на цинк со добар квалитет, главата за влечење на патент е издржлива, цврста, не е лесна за кршење и ние го избираме процесот на електропланирање за третман на нашите лизгачи на поштенски патенти, убава боја на виножито, не е лесно да се избледи. Широка апликација : Зиперчиња од виножито за шиење, замена за влечење на патент за поправка на патент, влечење на патент за предмети за домашно шиење, лизгачи на патенти од виножито, користени за правење или фиксирање на облека, џебови, торбички, торби за заштитник за складирање, занаети за занаети за шиење, итн. : Нашите глави за лизгање на патент за разлика од нормалните бои, светла боја, прекрасното виножито додава неверојатен изглед на вашите рачно изработени креации за шиење.

Параметри на производот

Стоката во категоријата