0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Божиќни самовила предводени од PZJ, светла со жици со батерија, светла за украси за Ноќта на вештерките, затворен, тематска забава, фестивал, прослава, новогодишна ел?

Божиќни самовила предводени од PZJ, светла со жици со батерија, светла за украси за Ноќта на вештерките, затворен, тематска забава, фестивал,

DEN 1145.60
Во магацинот.

Тековен

* LED осветлување на Ноќта на вештерките : Ова исклучително Божиќно осветлување на Божиќ е составено од повеќе LED диоди, 33 см (13in) Осветлувањето на бајките на ова висечко осветлување создава топла и убава сцена за вашата забава. * Режим на осветлување : Светлата со топла боја дава топла атмосфера за вашата соба преку исклучителни обрасци. * Лесен за употреба : можете флексибилно да ја поставите светлината никаде. Не грижете се за продолжување на жиците и приклучоците што ќе ве воздржат, батерии и можат да бидат обесени. * Заштеда на енергија и заштита на животната средина : Симпатичните светла за низа за Ноќта на вештерките создаваат многу ниска топлина и се посветли од другите LED светла. Изворот на светлина е мек и не е заслепувачки. Нема да ви ги повреди очите. Внатрешна употреба, лесна за инсталирање или пакување. Чувајте го ладно подолго време, светлината е низок напон и нема да се загрее. Безбедно за вашите деца и миленичиња. * Опсег на примена : Многу погоден за космеј, Божиќ, карневал, тематски забави и може да се користат дома, барови и забави. Додадете празнична атмосфера на вашата забава, декорација на Ноќта на вештерките, обезбедете силна забавна атмосфера за украсување на затворено и на отворено.

Параметри на производот

*Size:
33cm(13in)
*Disc diameter:
14cm (5.5in)
*Battery power supply:
3 AA batteries
*Can be hung:
*Various styles/you can choose:
Christmas tree/Santa Claus/Snowman/Elk/Merry Christmas
*Input voltage:
4.5V
*Color:
color picture + warm white light
*Lighting mode:
always on (after the switch is turned on)
*Material:
LED+PVC color printing
*Use:
festive scene decoration
Products include:
1*Christmas decoration lights :

Стоката во категоријата