0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
LED вештачки франгипани жици светла 20 лежеа низа светлина Хавајска пена цвет самовила ryвездени светла plumeria цвет USB напојувано декорација светло за Божиќна забава до

LED вештачки франгипани жици светла 20 лежеа низа светлина Хавајска пена цвет самовила ryвездени светла plumeria цвет USB напојувано декорација

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

☆☆ Висок квалитет Направени од високо квалитетни материјали за ЕУА. Цветовите се меки дизајн и прилично цврсти. Уникатен вештачки дизајн на цвеќиња од вештачка плумерија, а ливчето се бели однадвор и жолти однатре, совпаѓаат со топли светла за да создадат топла и убава атмосфера. ☆☆ Широка употреба. 20 -от на низата е флексибилна, преносна и лесна за складирање. Светлата на жицата франгипани можат лесно да се стават или висат на wallsидови, прозорци, врати, подови, дрвја, треви, исто така, ставете ги на јажето. ☆☆ Широка апликација. Погодно е да купите да ги замените, преносни и лесни за употреба, погодни за Божиќ, свадба, забава на плажа, Ноќта на вештерките, осветлување на вашата градина, внатрешен двор, тревник, тремот, портата, дворот, спалната соба итн. ☆☆ УСБ напојување. Користејќи го USB приклучокот до банка за напојување и потоа можете да го користите скоро каде било, преносен и лесен за употреба. За ноќно осветлување, подароци, украси за домови, комерцијално промо. Исто така безбеден за употреба за семејство со деца. ☆☆ Безбедно и заштеда на енергија. Нискиот работен напон на LED-светлосните светла, преносни и лесни за употреба, само ставете ги батериите во кутијата за батерии, можете да го користите насекаде, и нема да се прегрее по долгорочна употреба, може безбедно да се користи во семејства со деца . ☆☆ Висок квалитет. Направени од високо квалитетни материјали за ЕУА. Цветовите се меки дизајн и прилично цврсти. Уникатен вештачки дизајн на цвеќиња од вештачка плумерија, а ливчето се бели однадвор и жолти однатре, совпаѓаат со топли светла за да создадат топла и убава атмосфера. ☆☆ Широка употреба. 20 -от на низата е флексибилна, преносна и лесна за складирање. Светлата на жицата франгипани можат лесно да се стават или висат на wallsидови, прозорци, врати, подови, дрвја, треви, исто така, ставете ги на јажето. ☆☆ Широка апликација. Погодно е да купите да ги замените, преносни и лесни за употреба, погодни за Божиќ, свадба, забава на плажа, Ноќта на вештерките, осветлување на вашата градина, внатрешен двор, тревник, тремот, портата, дворот, спалната соба итн. ☆☆ УСБ напојување. Користејќи го USB приклучокот до банка за напојување и потоа можете да го користите скоро каде било, преносен и лесен за употреба.

Параметри на производот

Material:
EUA, plastic wire
Light Color:
Warm white light
Flower color:
White +yellow
String Length:
Approx. 3 m / 9.8 ft
Flower Dia:
Approx.7 cm / 3.15 inch
Flower Distance:
Approx. 10cm / 2.75inch
Power:
USB power supply
Package:
20 LED plumeria string lights battery powered fairy lights
Lighting mode:
Always on
Features:
1. Made of high quality EUA material, durable and long-lasting use. The flowers are soft design and pretty sturdy. Lightweight for portable hanging.:
2. Characteristic and exquisite flower design with pleasant color and brightness.:
3. Suitable for Christmas, Wedding, Beach Party, Halloween, restaurants bar decorations, home, garden, wedding, birthday or party lighting, etc. :
4. Can wind these frangipani lamp strings to garden plants, stairs, and yards. Decorate and illuminate bedrooms, living rooms, terraces, backyards, front porches, pergola, cabinets, bookcases, etc.:

Стоката во категоријата