0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Декорација на Hanabass 300 парчиња- мини фестивал Едноставен декор за закачалка водоотпорен олук безбеден празник за декорација на празници за холи-вештерки, куки за Бо?

Декорација на Hanabass 300 парчиња- мини фестивал Едноставен декор за закачалка водоотпорен олук безбеден празник за декорација на

DEN 593.28
Во магацинот.

Тековен

Куки за олуци : Клиповите можат да држат мини светла, светла за јаже, светла на мраз, жица светла, самовила и LED светла Странични клипови за светла : Лесни за употреба и можат безбедно да држат светла на вашиот олук во затворен или на отворено, еднократно. Мали клипови за подароци : Куките за олуци се решение за висечки светла околу вашиот дом на Божиќ или друг фестивал, имаат празнична атмосфера. Куки за мини украси : Божиќните куки за светлина се изработени од PP материјал, може да го задржат на долг рок. Куки за виси дрвја : производ што го олеснува и удобен да се стават светла на отворено на олукот. Карактеристики на списокот со пакети 100 x Куки - многу практични, за да ви помогнеме да ги организирате вашите обоени светла и да ги прикажете совршено клип за лантери. - Боја : бели висечки куки. - Лесна тежина и преносен дизајн, лесен за носење и чување куки за висина на олук. - Целиот дизајн на производот е едноставен и дарежлива пластична светлина куки. - Материјал : ПП Клип за светла на отворено за Божиќ за Ноќта на вештерките - Големина : Околу 5,00x2.

Параметри на производот

Стоката во категоријата