0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Јулиули Деца Преклопливи Канти За Складирање[4-Пакување], Квадратни Корпи За Складирање Со Декор Пом Пом, Склопувачки Младенчиња За Складирање, Организатор За Игра?

Јулиули Деца Преклопливи Канти За Складирање[4-Пакување], Квадратни Корпи За Складирање Со Декор Пом Пом, Склопувачки Младенчиња

DEN 763.20
Во магацинот.

Тековен

[ВИСОК КВАЛИТЕТ] кантите за складирање се изработени од висококвалитетни ленени ткаенини и меки помпони, со фино шиење [ГОЛЕМА ДИМЕНЗИЈА]димензијата на организаторот е 11"x10, 5"x10, 5"(27, 94x26, 67x26, 67cm), што може да ви овозможи да држите многу повеќе работи како облека, играчки, списанија, книги итн. [ДЕКРАТИВНА И ФУНКЦИОНАЛНА] Дизајнирани Со шарени Пом Помови, овие корпи за складирање се симпатичен начин за организирање и распаѓање. Рачката е скриена без метал или јаже, многу безбедна за децата. [ПРЕКЛОПЕН И ПРЕНОСЛИВ] заштеда на простор кога не се користи и склопува за лесно складирање. Квадратните канти за складирање се лесни, лесни за носење и организирање. [ПРИЛИКИ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА] користете во плакар, гардероба, полица за книги, полици за организатори, детска/детска соба, дневна соба, спална соба, студентски домови и други прилики. ЈУЛИУЛИ Деца Преклопливи Канти За Складирање[4-Пакување], Квадратни Корпи За Складирање со Пом-Пом Декор (11"x10,5"x10, 5", Сива) Моден Дизајн корпата е сива боја, украсена со шарени пом-пом(бела, розова и розова боја), која изгледа свежо, светло и слоевито, особено популарно кај децата, девојчињата итн.

Параметри на производот

Стоката во категоријата