0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Zerodeko 1PC полица за складирање на корпа за складирање на платно за складирање на корпи за плетенка за кошарни, корпа за складирање на кутии за складирање на кутии за с?

Zerodeko 1PC полица за складирање на корпа за складирање на платно за складирање на корпи за плетенка за кошарни, корпа за складирање

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Не ткаени ткаенини Склоплива почувствувана корпа- канти за организатор на полици. Направено од високо квалитетни материјали, стилски и издржлив. Канти за организатор на полица- модерни корпи за декоративно складирање неутрални канти за ткаенини, способни да одговараат на повеќето од вашите домашни украси и стилови и да можете да означите со комплетот DIY. Додека ги чувате предметите уредни и организирани дома, канцеларија, расадник, мансарда или други живеалишта. Фелт корпа за складирање- расадник, детска соба, дневна соба, бања ,. Папка за перење- изработен од врвен материјал, тој е стилски и. Кошница за домаќинства- Отворениот дизајн ви овозможува лесно да гледате сè во корпата. Список на пакети 1 x Basketgoods Information Cube Организатор Карактеристики - Боја : Blue.Desk Top Организатор - Големина : Околу 33x23 x20cm.fabric кутии за складирање - погодни за завршна обработка на работната површина, складирање на овошје, овошје закуски, кујна за складирање, итн.

Параметри на производот

Стоката во категоријата