0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ноќна светлина за деца со тајминг симпатична маст праска ноќ ноќта на чешма за ламба за промена на ламбата за менување на силиконски бебешки ноќен светлосен декор ?

Ноќна светлина за деца со тајминг симпатична маст праска ноќ ноќта на чешма за ламба за промена на ламбата за менување на силиконски

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Design Дизајн на дебела праска】 Прекрасната дебела праска за појава на ноќната светлина изгледа многу симпатична и интересна Можете да го ставите дома за да го придружувате растот на вашето дете. Светлината на ноќната светлина е мека и не заслепувачка, односно не се плаши да ги повреди очите откако ќе се користи долго време, а школка нема да се загрева, што е многу погодно за деца. 【ABS и силикон】 Оваа прекрасна ноќна светлина е изработена од ABS и силиконски материјали, што е лесен и нема лут мирис. Оваа масна праска силиконска плескавица за плескање може да се користи за семејство, спална соба, декорација на детска соба, декорација на дневна соба, итн., Што може добро да ја украси нашата соба. 【Преносни деца ноќно светло】 Децата сакаат да ја носат својата симпатична ноќна светлина низ ходникот до спалната соба ноќе. Детска ноќна светлина дизајнирана како совршена рачна големина. Без разлика дали децата играат, јадат или спијат, забавните работи можат да го придружуваат вашето бебе во текот на целиот период. 【Детска ноќна ноќна светлина】 Ноќната светлина е USB LED ноќна светлина што може да се полни. Симпатична бебешка ноќна светлина работи како бебе старател цела ноќ, ви помага при промена на пелена и доење, со детска ламба топли и меки светла за деца од сите возрасти да возат темнина и да ги придружуваат децата пред спиење. 【Одлични подароци】 Оваа ноќна светлина ќе биде совршен подарок за роденден, Божиќен подарок, Денот на благодарноста, подарок за годишнина, подарок за домаќинство, подарок за дипломирање за деца, бебиња, девојчиња. Со светло за дишење за оние што сакаат убаво смирувачко светло ноќе, ноќната светлина би бил одличен избор. Спецификација : Тип на ставка : масна праска силиконска ноќна ламбаматеријал : ABS и Sili Coneweight : Прибл.

Параметри на производот

Item Type:
Fat Peach Silicone Night Lamp
Material:
ABS and Silicone
Weight:
Approx. 204g / 7.2oz
Light Sources:
Colored
Product Battery:
Polymer Lithium Battery 1200mah (included)
How to Use:
Turn on the power to turn on 50% warm light, tap once for the first time to switch to 100% brightness warm light, tap twice to switch to colorful RGB gradient color, tap the third time to fix the current color, tap the fourth time to turn off the light, and cycle in sequence.:
When the light is normally on, long press and hold the power supply once to set the time for 30 minutes, long press and hold the power supply twice to set the time for 60 minutes, and long press and hold the power supply for the third time to cancel and cycle in order, use 5 hour automatic power off protection function:
Package List:
1 x Night Light:
1 x USB Cable:
1 x Instructions:

Стоката во категоријата