0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Kisangel 10 парчиња Бебето за бебиња Бебе момче Басинет Бебе душек Заштитник Бебе басинети лулка душек Покријте го басинет душекот заштитник за басинет лист бебе девој?

Kisangel 10 парчиња Бебето за бебиња Бебе момче Басинет Бебе душек Заштитник Бебе басинети лулка душек Покријте го басинет душекот

DEN 1068.00
Во магацинот.

Тековен

Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Можете да ја вратите оваа ставка од која било причина : без трошоци за испорака. Предметот мора да се врати во нова и неискористена состојба. Одете на вашите нарачки за да започнете со враќање. Печатете ја етикетата за враќање. Полиестер памук. Поставен лист за нега на креветчиња : Може да биде прекрасен и добар избор за подароци за вашите пријатели, ќе им се допадне многу. Отстранлив лист за креветчиња : Со еластичен и истегнат дизајн, овие листови со лулка се лесни за замена и лесно се отстрануваат. Лист со душеци : Детска пријателска, пријателска за кожата, безбеден за употреба, сигурен и корисен. Отстранлив, миење и еднократно. Покрив на подлогата за душеци за басинет : материјал со висок степен, флексибилност и одлична издржливост, лесен за употреба, за услужен живот. Басинет чаршафи за момче : Практичен додаток за креветчето за бебиња или кревет за лулка, басинет, корисен и сигурен, отстранлив и истегнат. Полиестер памук. Поставен лист за нега на креветчиња : Може да биде прекрасен и добар избор за подароци за вашите пријатели, ќе им се допадне многу. Отстранлив лист за креветчиња : Со еластичен и истегнат дизајн, овие листови со лулка се лесни за замена и лесно се отстрануваат. Лист со душеци : Детска пријателска, пријателска за кожата, безбеден за употреба, сигурен и корисен. Отстранлив, миење и еднократно. Покрив на подлогата за душеци за басинет : материјал со висок степен, флексибилност и одлична издржливост, лесен за употреба, за услужен живот. Басинет чаршафи за момче : Практичен додаток за креветчето за бебиња или кревет за лулка, басинет, корисен и сигурен, отстранлив и истегнат. Пакетот вклучува карактеристики на душеци од 10 x басинет -боја -боја : А разновиден заштитник на душекот во боја Басинет -Материјал : Полиестер за заштита на памук за заштита на памук -Големина : 82.

Параметри на производот

Стоката во категоријата