0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Памук Плетени Бебе Завој Ќебе Со Шапка Во собата, 35 x35, Новороденче Завиткајте Завиткајте, Примање Ќебиња, Подригнување Крпа &засилувач; Шетач Покритие, Совршен За М?

Памук Плетени Бебе Завој Ќебе Со Шапка Во собата, 35 x35, Новороденче Завиткајте Завиткајте, Примање Ќебиња, Подригнување Крпа

DEN 223.84
Во магацинот.

Тековен

100% памук КОМПЛЕТОТ ЗА ПОДАРОЦИ ВКЛУЧУВА - 1 Пакет ќебе за повивање + 1 пакет капа за новороденчиња. МЕКА, ТОПЛА И СОВРШЕНО БЕЗБЕДНА ПРЕГРАТКА за ВАШЕТО МАЛО БЕБЕ - нашите ќебиња за повивање се направени од безбедна за бебиња, лесна памучна плетена ткаенина за да го одржат вашето новороденче совршено завиткано, пријатно и мирно спие. ПРЕКРАСНИ ДИЗАЈНИ-и на бебињата и на родителите ќе им се допадне бојата и моделот кои се живописни и смели и ја одржуваат својата боја издржувајќи повеќе миења. Ова ќебе за повивање ќе биде совршен подарок за секоја пригода од туширање за бебиња до родендени. Новите родители ќе сакаат колку се чувствуваат меки. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА Примање Ќебе-Големина : 35 " х 35 "(90х90см), користете како ќебе за повивање, капак за нега, седиште за автомобил и капак за количка, ќебе за подригнување и многу повеќе. ШАРЕНА КАПА-Нашите капи за мали деца имаат големина на обем од 14 инчи (неиспружена) за да одговараат на просечното 0-3 месечно доенче.

Параметри на производот

Стоката во категоријата