0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Оујокси Детска Безбедносна Мрежа, Мрежа Против Паѓање На Скали, Заштитна Мрежа За Балкон, Мрежа За Ограда,Мрежа За Качување, Мрежа За Јаже За Ткаење Најлон Во Боја, М

Оујокси Детска Безбедносна Мрежа, Мрежа Против Паѓање На Скали, Заштитна Мрежа За Балкон, Мрежа За Ограда,Мрежа За Качување, Мрежа За Јаже За

DEN 1039.84
Во магацинот.

Тековен

* Големина На мрежа : 8см/0,26 стапки, Дијаметар На Јаже : 6мм/0,019 стапки, 8мм/0,026 стапки, 10мм/0,032 стапки Рачно изработена ткаена, висококвалитетна цврста ткаена мрежа од јаже .Детска заштита мрежи имаме било која друга големина јаже мрежа, поддршка прилагодување. * Професионална мрежа : безбедносната мрежа од најлон јаже е рачно изработена ткаена, високо квалитетна цврста ткаена јаже, професионално јазли, секоја влакно е силна. Нето јажето и решетката се униформни, а страничното јаже е зајакнато, што може да игра подобар заштитен ефект. * Заштитна мрежа за деца : по нашето тестирање, безбедносната мрежа не е лесна за кршење, може да се користи за скали, балкон, прозорец , огради, кафези за миленичиња,за заштита на вашите деца миленичиња или да се користи за камиони за да се спречи паѓање на товар. * Безбедност Погодно : Безбедносна Железничка Мрежа За Скали што се инсталира на вашиот балкон или банистер за скали.Лизгајте ги врските низ назначените дупки на мрежата и завиткајте ги околу парапет, или преку силните мрежести дупки и директно околу оградите. Ве молиме, не ја прилагодувајте безбедносната мрежа. * Издржлив : Јазол и затегнат, униформа сила, силна сила на влечење, заштита од стареење и сонце, нелизгање, издржлив и отпорен на абење, мек и лесен, лесен за складирање и може да се преклопи кога не се користи. Здраво, добредојдовте во нашата продавница, среќни сме што можете да бидете заинтересирани за нашите производи, се надеваме дека нашата услуга може да ве задоволи и да ви посака добро шопинг искуство.Висок квалитет, висока услуга и висока ефикасност, ќе им обезбедиме на клиентите висококвалитетна, мултифункционална, широко користена економска и безбедносна мрежа за деца!Ако имате други барања за големина, ве молиме контактирајте не преку е-пошта и со нетрпение очекувајте го вашиот одговор.

Параметри на производот

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
6mm/0.019ft, 8mm/0.026ft,10mm/0.032ft;
Pore Diameter:
8cm/0.26ft;
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
➯Tips:
[1] Due to manual measurement, please allow 1-3cm error and make sure you don't mind before ordering.:
[2] The picture is for reference only, please refer to the object. Due to the different understanding of the spotlight and the color of different people, some color errors may occur, but within a reasonable range :

Стоката во категоријата