0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Хомојој вшмукување чаша браник кабинет врата за стопи за кабинети заштитени заштитени подлога за несреќи за деца wallидни вратички заштитник врата браник чувар гум?

Хомојој вшмукување чаша браник кабинет врата за стопи за кабинети заштитени заштитени подлога за несреќи за деца wallидни вратички

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Силиконски браници- Може да се постави на копчето на отворено за да ветер од влегување и оштетување на бравата! Заштитувачи на wallидови од копчињата на вратите- оваа врата се ракува со браникот го задушува бучавата со апсорбирање на шокови и обезбедување на амортизирање. Чувар на копчето на вратите- Материјал : Силикон. Заштитник на wallидот на копчето на вратата- еластичен материјал, не го повредува wallидот, дава еластична перница помеѓу вратата и wallидот при отворање на вратата. Покрив за рачката на вратата за безбедност на бебето-овој браник за мебел, со површина од типот на вшмукување, овој заштитник на рачката на вратата е лесен за инсталирање. Силиконски браници- Може да се постави на копчето на отворено за да ветер од влегување и оштетување на бравата!. Заштитувачи на wallидови од копчињата на вратите- оваа врата се ракува со браникот го задушува бучавата со апсорбирање на шокови и обезбедување на амортизирање. Чувар на копчето на вратите- Материјал : Силикон. Заштитник на wallидот на копчето на вратата- еластичен материјал, не го повредува wallидот, дава еластична перница помеѓу вратата и wallидот при отворање на вратата. Покрив за рачката на вратата за безбедност на бебето-овој браник за мебел, со површина од типот на вшмукување, овој заштитник на рачката на вратата е лесен за инсталирање. Список на пакети 1 x Карактеристики на заштитникот на вратата -Материјал : Силиконски рачки на вратата браник -Овие влошки за несреќи ги зачувуваат внатрешните wallsидови од оштетување на влијанието преку заштитени точки на wallsидовите и рачките на вратите на вратите на вратите.

Параметри на производот

Стоката во категоријата