0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет за поврзување на мебел Jiozermi 50 комплети, завртки за завртки за завртки за завртки за камшик, 15мм, асфери за заклучување на кампови за гардероба за фиоки за ка?

Комплет за поврзување на мебел Jiozermi 50 комплети, завртки за завртки за завртки за завртки за камшик, 15мм, асфери за заклучување

DEN 207.84
Во магацинот.

Тековен

▶ 【Содржина на пакет】 : ќе добиете 50 комплети мебел за поврзување, приклучок од 50 x CAM, завртки од 50 x CAM ▶ 【Големина на производот】 : Големината на фитинзи на CAM е 0,57 "x 0,45" / 14,6 x 11,5 mm, големината на Dowel е 0,24 "x 1,75" / m6 x 40mm. ▶ 【Извонреден материјал】 : Комплетот за поврзување на мебелот е конструиран од легура на цинк и пластика, а површината усвојува процес на електропланирање, отпорност на 'рѓа и корозија, долга издржливост. ▶ 【Широк спектар на апликации】 : Одлично за разни видови мебел, кабинет, фиоки, гардероба и панел за мебел. Проверете ја големината пред да нарачате. ▶ 【100% среќни клиенти】 : jiozermi се чувствувате уверени дека ќе го сакате нашиот производ, дека ќе ги вратиме парите ако не сте воодушевени од вашето купување во рок од 30 дена. Едноставно контактирајте не за да го направите тоа како што треба. ▶ 【Содржина на пакет】 : ќе добиете 50 комплети мебел за поврзување, приклучок од 50 x CAM, завртки од 50 x CAM. ▶ 【Големина на производот】 : Големината на фитинзи на CAM е 0,57 "x 0,45" / 14,6 x 11,5 mm, големината на Dowel е 0,24 "x 1,75" / m6 x 40mm. ▶ 【Извонреден материјал】 : Комплетот за поврзување на мебелот е конструиран од легура на цинк и пластика, а површината усвојува процес на електропланирање, отпорност на 'рѓа и корозија, долга издржливост. ▶ 【Широк спектар на апликации】 : Одлично за разни видови мебел, кабинет, фиоки, гардероба и панел за мебел. Проверете ја големината пред да нарачате. ▶ 【100% среќни клиенти】 : jiozermi се чувствувате уверени дека ќе го сакате нашиот производ, дека ќе ги вратиме парите ако не сте воодушевени од вашето купување во рок од 30 дена. Едноставно контактирајте не за да го направите тоа како што треба. За нас : Специјализирани за домашни и канцелариски производи, Jiozermi работи на обезбедува сигурни, висококвалитетни и практични производи за глобални клиенти.

Параметри на производот

Color:
Silver and Black
Material:
Zinc Alloy and Plastic
Cam Screw Size:
40 x 6mm / 1.75 x 0.24(H x D)
Cam Connector Size:
14.6 x 11.5mm / 0.57 x 0.45(H x D)
Package includes:
50 x Cam Screw:
50 x Cam Connector:
30 Days Warranty & No Risk Purchase:
Jiozermi love giving our customers satisfactory products at an affordable price and have a pleasant shopping experience:
If you have any questions about the product, you can contact us by email, we will solve your problem within 24 hours usually. Please give us a chance to solve any problems, thank you!:
If you are not satisfied with your purchase within 30 days for any reason, let us know and our products support unconditional returns. That's the Jiozermi :

Стоката во категоријата