0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Pro Bamboo Кујна 10 сетови M6X20mm Крилен завртка поставува 304 завртки за машина од не'рѓосувачки челик Прицврстувач за завртки за пеперутка со хексадецимална орев

Pro Bamboo Кујна 10 сетови M6X20mm Крилен завртка поставува 304 завртки за машина од не'рѓосувачки челик Прицврстувач за завртки за пеперутка

DEN 151.84
Во магацинот.

Тековен

Пакет, вклучувајќи завртки од 10 парчиња и 10 парчиња хексадецимални ореви, големина на завртката на крилото : M6 X12mm, дијаметар 6мм; Должина 12мм Одлична замена за сврзувачки елементи за индустриски и градежништво. Слободно и едноставно инсталирајте или отстранете без никакви алатки, може да се користат постојано. Материјал : Изработено од високо квалитетен 304 не'рѓосувачки челик, висока цврстина, цврста и издржлива, отпорен на 'рѓа и отпорен на абење, силен антиоксиданс капацитет. Крилото Болт специјално дизајниран за затегнување на работата со голи раце наместо да користи шрафцигер, глава во форма на пеперутка, зголемување на попречната површина на лежиштето, го прави извртувањето на раката поефикасно. Главно се користат за домашни и канцелариски уреди, комуникациска опрема, автомобилска индустрија, собрание на бродови и друга индустрија за машини, итн. Уреди за кои е потребно чести одржување на собранието. Пакет, вклучувајќи завртки од 10 парчиња и 10 парчиња хексадецимални ореви, големина на завртката на крилото : M6 X12mm, дијаметар 6мм; Должина 12мм. Одлична замена за сврзувачки елементи за индустриски и градежништво. Слободно и едноставно инсталирајте или отстранете без никакви алатки, може да се користат постојано. Материјал : Изработено од високо квалитетен 304 не'рѓосувачки челик, висока цврстина, цврста и издржлива, отпорен на 'рѓа и отпорен на абење, силен антиоксиданс капацитет. Крилото Болт специјално дизајниран за затегнување на работата со голи раце наместо да користи шрафцигер, глава во форма на пеперутка, зголемување на попречната површина на лежиштето, го прави извртувањето на раката поефикасно.

Параметри на производот

Product:
Wing Bolt
Size:
M6x20mm
Package includes:
10 x Wing Bolt Sets
Material:
304 Stainless Steel, anti-rust, and wear resistant. Suitable for indoor and outdoor.
Feature:
Easy to install and remove without any tools, can be used repeatedly.
Wing bolt specially designed for tighten operation by bare hands instead of using a screwdriver, butterfly-shaped head, increasing the transverse bearing surface, makes hand twisting more efficient.:
Mainly used for the home and office appliances, communications equipment, automotive industries, ship assembly, and other machinery industry, etc. devices which require frequent dis-assembly maintenance. :

Стоката во категоријата