0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ХФДГДФК Супер Мек Потпирач За Глава За Автомобил/Авто Капак На Седиштето Перница За Одмор На Вратот/Прилагодлива Перница За Автомобил

ХФДГДФК Супер Мек Потпирач За Глава За Автомобил/Авто Капак На Седиштето Перница За Одмор На Вратот/Прилагодлива Перница За Автомобил

DEN 630.40
Во магацинот.

Тековен

Микрофибер Оваа перница за вратот е изработена од ткаенина од микрофибер за најмек допир. Кога ќе се случи сообраќајна несреќа, потпирачот за глава може да го заштити вратот. Еластичниот кабел е прилагодлив, така што ќе можете сами да се прилагодите. Соработувајте со специјални вежби за вратот за да го одржите вашето тело здраво. Високо препорачливо како подарок за луѓето на возачкото седиште и совозачкото седиште, пријателите, семејството, колегите и љубовниците. Оваа перница за вратот е изработена од ткаенина од микрофибер за најмек допир. Кога ќе се случи сообраќајна несреќа, потпирачот за глава може да го заштити вратот. Еластичниот кабел е прилагодлив, така што ќе можете сами да се прилагодите. Соработувајте со специјални вежби за вратот за да го одржите вашето тело здраво. Високо препорачливо како подарок за луѓето на возачкото седиште и совозачкото седиште, пријателите, семејството, колегите и љубовниците. Оваа перница за вратот е изработена од ткаенина од микрофибер за најмек допир. Кога ќе се случи сообраќајна несреќа, потпирачот за глава може да го заштити вратот. Еластичниот кабел е прилагодлив, така што ќе можете сами да се прилагодите. Соработувајте со специјални вежби за вратот за да го одржите вашето тело здраво.

Параметри на производот

Headrest style:
car pillow
Shape:
TrapezoidSize
Package Include:
1* Car pillow:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Стоката во категоријата