0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ПРАВЕЊЕ Воздушен Душек Со Големина На Кралица Со Вградена Внатрешна Електрична Пумпа, Издржлив Прилагодлив Душек За Разнесување Висина На Воздушниот Кревет 19,5 Ин?

ПРАВЕЊЕ Воздушен Душек Со Големина На Кралица Со Вградена Внатрешна Електрична Пумпа, Издржлив Прилагодлив Душек За Разнесување Висина На Воздушниот

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Тпу ЛЕСНО СЕ НАДУВУВА/БРЗО СЕ ПОСТАВУВА : Електричната Пумпа за внатрешна инфлација ќе го надува и издува воздушното корито со прекинувач на копче. Приближно време на инфлација за 3 минути. Најголем Капацитет На Тежина 1760 фунти/800 КГ. ОЛИМПИСКИ ВОЗДУШЕН ДУШЕК : Нашиот воздушен душек е 4" поширок од повеќето на пазарот, а сепак е супер лесен за да го направи еден од најпреносливите кревети таму. Креветот на надувување може да се прилагоди според инфлацијата за да се задоволат меките и тврди потреби на различни луѓе. ВИСОК КВАЛИТЕТ : Надуени кревети со двојна големина на воздушен душек се дизајнирани да го максимизираат просторот за спиење. Дизајниран со технологија ОТПОРНА НА пункција ТПУ и серпентина зрак обезбедува совршено ниво на стабилност и удобност. Четири сезони погодни за уживање во спиењето. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : нашите премиум, водоотпорни воздушни душеци може да се користат како душек за подот дома, пренослив кревет за патување, па дури и како душек за кампување на одлично отворено. Погоден За Деца И Возрасни. ЛЕСНО СКЛАДИРАЊЕ и ГАРАНЦИЈА : Правењето воздушен душек близнак ќе дојде со торба за носење. Едноставно преклопете, превртете го и потоа чувајте го издуваниот воздушен кревет во вреќата. Го цениме Искуството на нашите клиенти и обезбедуваме едногодишно бесплатно враќање. ЛЕСНО СЕ НАДУВУВА/БРЗО СЕ ПОСТАВУВА : Електричната Пумпа за внатрешна инфлација ќе го надува и издува воздушното корито со прекинувач на копче. Приближно време на инфлација за 3 минути. Најголем Капацитет На Тежина 1760 фунти/800 КГ. ОЛИМПИСКИ ВОЗДУШЕН ДУШЕК : Нашиот воздушен душек е 4" поширок од повеќето на пазарот, а сепак е супер лесен за да го направи еден од најпреносливите кревети таму. Креветот на надувување може да се прилагоди според инфлацијата за да се задоволат меките и тврди потреби на различни луѓе. ВИСОК КВАЛИТЕТ : Надуени кревети со двојна големина на воздушен душек се дизајнирани да го максимизираат просторот за спиење. Дизајниран со технологија ОТПОРНА НА пункција ТПУ и серпентина зрак обезбедува совршено ниво на стабилност и удобност.

Параметри на производот

Стоката во категоријата