0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ранец За Конзола за Игри САНПИЛ, Ps5 Конзола ЗА Игри Торбичка За Носење Мултифункционална Playstation5 Ранец За Складирање Конзоли Пренослив ОТПОРЕН НА Удари PS5 Торба ЗА Р?

Ранец За Конзола за Игри САНПИЛ, Ps5 Конзола ЗА Игри Торбичка За Носење Мултифункционална Playstation5 Ранец За Складирање Конзоли Пренослив

DEN 639.84
Во магацинот.

Тековен

СОВРШЕН ДИЗАЈН : куферот за торба домаќин е изработен од издржливи, висококвалитетни и еколошки ткаенини, кои можат да го поправат и заштитат системот PS5 за вас ИЗДРЖЛИВ и ВОДООТПОРЕН : ранецот е изработен од водоотпорна најлонска ткаенина, која е издржлива. Покрај тоа, не е под влијание на екстремни временски услови како што се абразија и снег. ПРИЛАГОДЛИВ РЕМЕН за РАМО : прилагодливиот ремен за рамо ја проширува перницата, што го олеснува закачувањето на рамото. Дури и патувањето на долги растојанија може да обезбеди голема удобност. ЛЕСЕН ДИЗАЈН : овој ранец е специјално дизајниран ЗА PS5, патувањето и забавата може да бидат неоптоварени! Можете да ја земете конзолата за игри и да уживате во среќата што ви ја носи. ВНАТРЕШНА ЗАШТИТА : внатрешноста на платното обезбедува заштита од гребнатини, дамки од масло и абразија за телото на рачката. Не се плаши од гребење. СОВРШЕН ДИЗАЈН : куферот за торба домаќин е изработен од издржливи, висококвалитетни и еколошки ткаенини, кои можат да го поправат и заштитат системот PS5 за вас. ИЗДРЖЛИВ и ВОДООТПОРЕН : ранецот е изработен од водоотпорна најлонска ткаенина, која е издржлива. Покрај тоа, не е под влијание на екстремни временски услови како што се абразија и снег. ПРИЛАГОДЛИВ РЕМЕН за РАМО : прилагодливиот ремен за рамо ја проширува перницата, што го олеснува закачувањето на рамото.

Параметри на производот

Item Type:
Game Console Backpack
Model:
GP5-8-002C
Material:
Nylon Fabric
Color:
Black and White
Scope of Application:
For PS5 Game Console
Package List:
1 x Backpack :

Стоката во категоријата