0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
GJWHENS Контролер Полнач, Контролер Полнач Полнење Докинг Станица Стојат За Playstation 4 / PS4 Тенок / PS4 PRO / PS4, Двојна USB Брзо Полнење станица &засилувач; LED Индикатор.

GJWHENS Контролер Полнач, Контролер Полнач Полнење Докинг Станица Стојат За Playstation 4 / PS4 Тенок / PS4 PRO / PS4, Двојна

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

ЕЛЕГАНТЕН и КОМПАКТЕНовој двоен полнач ЗА КОНТРОЛЕР PS4 обезбедува лесен и брз начин за полнење и складирање на ВАШИОТ PS4 / PS4 Pro / PS4 Тенок Контролер Идеален за зачувување на вашето место за чување НА ВАШИТЕ БЕЗЖИЧНИ контролери PS4 во полначот кога не играте. БЕЗБЕДНА ЗАШТИТА на ЧАГЕРБрзо Полнење со 2 вградени порти за микро УСБ адаптер, ви Овозможува безбедно складирање и полнење на 2 контролери PS4 истовремено.На еден контролер му требаат само 1,5 часа. 2,5 часа за двајца. БЕЗБЕДНА ЗАШТИТА НА ЧАГЕР користи Вграден заштитен чип, безбеден и сигурен ЗА полнење НА КОНТРОЛОРОТ PS4. Не грижете се за прекумерно полнење, прекумерен напон. никогаш не сте ги наплатиле ВАШИТЕ БЕЗЖИЧНИ контролори PS4 дури и го наплаќате преку ноќ. НАПОЈУВАН ОД БИЛО КОЈ 5 V ИЗВОРИ Користете Го микро USB кабелот за поврзување на приклучокот за полнач со изворот на енергија, овој приклучок за полнач поддржува секаков вид извори на енергија со излез ОД 5 V, како ШТО се КОМПЈУТЕР, пренослив полнач, адаптер за полнач на телефон, итн. Вие не се грижите за полнење за вашиот контролер во секое време. ЗОШТО ИЗБРА ПС4 КОНТРОЛЕР ПОЛНАЧ попогодно е да купите посебна станица за полнење, особено ако имате повеќе контролери и често ги користите. Станицата За Полнење За Play Station 4 лесно може да се справи со два контролери одеднаш и ви овозможува лесно да ги отстраните и вметнете во приклучокот за полнење.

Параметри на производот

Стоката во категоријата