0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Пелена за возрасни, Отпорна На Истекување Еднократно Еколошка Пелена Што Може Да Се Пере Прилагодливо Брзо Сушење Дише За Нега за Стари лица За Возрасни за Инконти?

Пелена за возрасни, Отпорна На Истекување Еднократно Еколошка Пелена Што Може Да Се Пере Прилагодливо Брзо Сушење Дише За Нега за

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Карактеристики со трислојна структура, внатрешната површина на надворешниот слој крпа за лице е композитен еластичен водоотпорен тпу филм, кој има висока еластичност и цврстина на истегнување и добра флексибилност Внатрешната ткаенина има отвор на грбот на половината, а абсорбентната подлога може да се стави внатре. Подлогата нема да излезе за време на активностите. Абсорбентната пелена може да се извади и измие и исуши одделно од пелената, што во голема мера го скратува времето на сушење. Може да се мие многу пати без деформација, водоотпорен и дише и спречува истекување на урина. Затегнатоста на нозете може да спречи странично истекување на урина, токи за прилагодување на повеќе нивоа на половината и предниот дел, лесно може да прилагоди различни големини и значително да го подобри работниот век. Внатрешната обвивка на слојот е крпа со добра апсорпција на вода. Урината брзо ќе се апсорбира преку внатрешната крпа до средниот слој менување на рампа. Ткаенината што ја допира кожата на возрасните има само малку влажно чувство. Карактеристики со трислојна структура, внатрешната површина на надворешниот слој крпа за лице е композитен еластичен водоотпорен тпу филм, кој има висока еластичност и цврстина на истегнување и добра флексибилност. Внатрешната ткаенина има отвор на грбот на половината, а абсорбентната подлога може да се стави внатре. Подлогата нема да излезе за време на активностите. Абсорбентната пелена може да се извади и измие и исуши одделно од пелената, што во голема мера го скратува времето на сушење. Може да се мие многу пати без деформација, водоотпорен и дише и спречува истекување на урина. Затегнатоста на нозете може да спречи странично истекување на урина, токи за прилагодување на повеќе нивоа на половината и предниот дел, лесно може да прилагоди различни големини и значително да го подобри работниот век. Внатрешната обвивка на слојот е крпа со добра апсорпција на вода. Урината брзо ќе се апсорбира преку внатрешната крпа до средниот слој менување на рампа. Ткаенината што ја допира кожата на возрасните има само малку влажно чувство. Карактеристики Со Трислојна Структура, Внатрешната Површина На Надворешниот Слој (Крпа За Лице) Е Композитен Еластичен Водоотпорен Тпу Филм, Кој Има Висока Еластичност И Цврстина На Истегнување И Добра Флексибилност. Може Да Се Мие Многу Пати Без Деформација, Водоотпорен И Дише И Спречува Истекување На Урина.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Adult DiaperMaterial
Waist Circumference:
Approx. 90-150Cm/35.4-59.1In
Crotch Height:
Approx. 40Cm/15.7InInstructions
First Step:
Unfold The Diaper, Put The OriginalNanoPad Or Other Diaper Into The Pocket And Spread It Flat.:
Second Step:
The User Adopts A Side Lying Position, Spreads The Diaper With The Diaper/Diaper Installed On The Bed Behind The User And Near The Buttocks. When The User Turns Over And Lies Down, The Diaper Is Placed Under The User'S Buttocks.:
Third Step:
Pull The Front Waist Of The Diaper To The User'S Belly Button, And Buckle The Hook And Loop Fastener On The Left And Ri:

Стоката во категоријата