0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
МОМИГО Влажни Суви Кеси За Пелени За Ткаенини За Бебиња-Водоотпорна Кеса За Виси Пелени За Пелени За Повеќекратна Употреба, Што Може Да Се Перат За Количка За Бебињ?

МОМИГО Влажни Суви Кеси За Пелени За Ткаенини За Бебиња-Водоотпорна Кеса За Виси Пелени За Пелени За Повеќекратна Употреба,

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Затворање на патент Големината на торбата е приближно 6. Затворање на патент. Големината на торбата е приближно 6. Ако некогаш сте отишле на плажа или пливате во нечиј базен, тогаш знаете што на крајот ќе се случи. Ќе заминете и ќе заглавите со влажен костим за капење и крпа. Може да се обидете да користите нешто како торба за намирници, но ќе истече и ќе ги навлажни сите ваши околни предмети. Да, постојат гломазни суви кеси кои се дизајнирани да ги одржуваат вашите предмети суви, но тие се големи, тежат еден тон и не можете да ги отворате и затворате без непотребен напор. Еве каде влегуваме. Уморни сме од тоа да избираме помеѓу вреќи што протекуваат и погодност. Ние дизајниравме ВЛАЖНА Сува ТОРБА МОМИГО која е компактна, елегантна, лесна за пристап и едноставно работи. Едноставно фрлете ги влажните предмети, затворете ја торбата и потоа фрлете ја во ранецот или торбата за плажа.

Параметри на производот

Стоката во категоријата