0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Протеза Случај, Протеза Чаша Протеза Лажни Заби Кутија За Складирање Со Цедалка, Протеза Четка Со Држач Кошница Нето Контејнер За Патување, Чување И Задржувач Чист?

Протеза Случај, Протеза Чаша Протеза Лажни Заби Кутија За Складирање Со Цедалка, Протеза Четка Со Држач Кошница Нето Контејнер За Патување, Чување

DEN 124.16
Во магацинот.

Тековен

ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : Контејнерот за Протези Е Изработен од издржлив, автоклавибилен, нетоксичен, пп материјал (иако не е доказ за истекување ако е превртен) го прави тежок, врвен квалитет и издржлив случај на протеза ПОДЛАБОК ВОЛУМЕН за НАТОПУВАЊЕ : има доволно простор во кутијата за складирање на капената течност собрана од протезата. И димензијата на кадата е длабока 2", достапноста на подлабок волумен го олеснува натопувањето на протезите или држачите преку ноќ во средство за чистење. ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ и НОСЕЊЕ : контејнер за протези за миење Садови или едноставно чист во мијалник со топла вода. Облик 8,5 х 7,5 х 7,8 см/3,3 х 2,8 х3. Прилично пренослив за патување. ОТСТРАНЛИВА КОРПА за ПЛАКНЕЊЕ : кутијата за бања за протези е опремена со отстранлива корпа за плакнење што помага да се капат влажните протези и брзо да се исушат без да се истури течноста на друго место. НАЈДОБАР ПОДАРОК : сладок и практичен подарок за вашите родители или баби и дедовци како цврста кутија за складирање протези. Идеални подароци за постари луѓе и мали деца во семејството, па дури и за патници како мала кутија за складирање. Дали ви е исклучително тешко да ги чувате вашите протези по чистењето и честопати треба да чекате долги часови додека не се исушат целосно и на тој начин да станат погодни за складирање?Карактеристики : Изработени од висококвалитетен материјал, нетоксичен и издржлив.

Параметри на производот

Стоката во категоријата