0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Sprinjene Природен Флуорид Слободен SLS СЛОБОДЕН Паста За Заби За Заштита На Празнина, Здравјето На Непцата, Свеж Здив &засилувач; Помага Сува Уста За Возрасни Глутен Сло?

Sprinjene Природен Флуорид Слободен SLS СЛОБОДЕН Паста За Заби За Заштита На Празнина, Здравјето На Непцата, Свеж Здив &засилувач; Помага Сува

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

ПАСТА ЗА ЗАБИ ЗА ЗАБИ И НЕПЦА! Патентираната технологија за паста за заби содржи флуор кој помага да се спречи расипување на забите, да се контролира плаката и да се подобри реминерализацијата на забната глеѓ Поздравете ја здравата насмевка Со Сприњене!. - ПАТЕНТИРАНО ПРИРОДНО МАСЛО ОД ЦРНО СЕМЕ И ФОРМУЛА ОД ЦИНК! Ефикасно против таложење на плаки што произведува киселини кои помагаат да се уништи забната глеѓ и да се создадат шуплини. Помага во борбата против гингивитисот. Ја смирува сувата уста. Обезбедува олеснување на чувствителноста на забите и непцата. `+- ПРИРОДНО, БЕЗ СУРОВОСТ, БЕЗ ГЛУТЕН, ВЕГАН И КОШЕР : борете се со плакета и гингивитис природно! Нема СЛС (натриум лаурил сулфат). Нема вештачки конзерванси. Нема животински нуспроизводи. "ИСКУСЕТЕ ЧИСТИ ЗАБИ, СВЕЖ ЗДИВ И ЗДРАВА УСТА." Насмевнете се природно и самоуверено со долготрајна орална свежина! Пастите за заби спринјен имаат одличен вкус со природен вкус на нане.

Параметри на производот

Стоката во категоријата