0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Kiuimi Kids U обликувана четка за заби, силиконска четка за четка за нега на гума за џвакање, U-тип 360 ° Орално чистење четка за заби со анти-пукачки дизајн, четка за заби бе?

Kiuimi Kids U обликувана четка за заби, силиконска четка за четка за нега на гума за џвакање, U-тип 360 ° Орално чистење четка за заби

DEN 159.84
Во магацинот.

Тековен

【Длабоко чистење на заби】 четка за заби во форма на у е специјално дизајнирана за деца, главата на четката може добро да ги вклопи забите, може ефикасно да го спречи остатокот од храна во празнината, ефикасно да го спречи расипувањето на забите и да ги заштити чувствителните непца на бебето 【Безбеден материјал и анти-шкаф】 Главата на четката е изработена од силиконски гел од одделение за храна, погоден за 2-8 мали деца. Дизајнот на анти-пукачки буфли се додава за да се спречат децата случајно да голтаат четки за заби и да предизвикаат повреди кога ги четкаат забите. Capp На капакот на главата на четката】 Оваа покривка на четката за заби ја врти четката за заби наопаку и ефикасно ја исцеди водата од влакната, продолжувајќи го животот на четката за заби и го одржува чиста. 【РАБОТНИ ДИЗАЈН Не-лизгање】 Рачката на четката лесно може да се навлажни при четкање на забите, предизвикувајќи да се лизгаат рацете на детето. За да се спречи ова да се случи, ја дизајниравме рачката на четката да биде тркалезна, така што детето може да ја задржи рачката безбедно за да спречи повреда. 【Лесен за употреба】 Нема потреба да научите да ги четкате забите, децата ја добиваат оваа четка за заби може да започне да се четка, е добар избор како прва четка за заби за бебиња. 【Длабоко чистење на заби】 четка за заби во форма на у е специјално дизајнирана за деца, главата на четката може добро да ги вклопи забите, може ефикасно да го спречи остатокот од храна во празнината, ефикасно да го спречи расипувањето на забите и да ги заштити чувствителните непца на бебето. 【Безбеден материјал и анти-шкаф】 Главата на четката е изработена од силиконски гел од одделение за храна, погоден за 2-8 мали деца. Дизајнот на анти-пукачки буфли се додава за да се спречат децата случајно да голтаат четки за заби и да предизвикаат повреди кога ги четкаат забите.

Параметри на производот

Стоката во категоријата