0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ортодонтска интердентална четка, четка за чистење на ортодонтска заграда од 4 парчиња, Професионална мека глава отстранување на дамки за интердентална четка за де?

Ортодонтска интердентална четка, четка за чистење на ортодонтска заграда од 4 парчиња, Професионална мека глава отстранување на дамки

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

【Мека четка за заби】 Четката за заби има деликатна и мека текстура, која е погодна за длабоко чистење на забите и постигнува фино и сеопфатно чистење на забите и заградите, добар избор за ортодонтски луѓе. 【Чистота】 Меѓуденталната четка може да се исчисти помеѓу забите, аглите на заби на мудроста и тврдоглавите нечистотии во споеви. Импланти, ортодонтски пациенти и деца со замена на забите. 【4 парчиња】 4 парчиња четка за заграда се достапни, исполнете ги вашите потреби за замена, погодни за дома, патување, стоматолошка болница и друга сцена. заби, и оние кои имаат неправилни заби и така натаму. 【Сеопфатно чистење】 Мека и флексибилна глава на четки нема да ги повреди непцата, одете длабоко помеѓу забите и сеопфатно чистете. Дизајн на ергономски рачки, лесен за зафаќање и употреба. Конгенталните четки за заби се поудобни за употреба и користење редовно секој ден за да се грижите за здравјето на непцата. Овие високо квалитетни четки за заби за возрасни се конструирани со рачки за ергономски удобни зафаќања. 【Едноставен и практичен】 добар ефект на чистење, чувајте ги забите чисти, пластична рачка, безбедна и еко -пријателска, цврста и стабилна, цврста и отпорна на абење, едноставни и практични. Со хуманизиран дизајн, четката за заби на влакната е погодна за ефикасно чистење. 【Мека четка за заби】 Четката за заби има деликатна и мека текстура, која е погодна за длабоко чистење на забите и постигнува фино и сеопфатно чистење на забите. и заградите, добар избор за ортодонтски луѓе. 【Чистота】 Меѓуденталната четка може да се исчисти помеѓу забите, аглите на заби на мудроста и тврдоглавите нечистотии во споеви. Импланти, ортодонтски пациенти и деца со замена на забите. 【4 парчиња】 4 парчиња четка за заграда се достапни, исполнете ги вашите потреби за замена, погодни за дома, патување, стоматолошка болница и друга сцена.

Параметри на производот

Item Type:
Braces Brush
Material:
Plastic
Color:
Blue, pink, green, white
Users:
Implants, orthodontic patients, children with tooth replacement
Efficacy:
Cleans teeth, cleans stubborn stains between teeth, and maintains oral health.
Package List:
4 x Braces Brush

Стоката во категоријата