0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Случај за санирање на четки за заби GFU, чистач за четкичка за заби што може да се надополнува, се вклопува за сите четки за заби, што се користи за дома, патување, камп?

Случај за санирање на четки за заби GFU, чистач за четкичка за заби што може да се надополнува, се вклопува за сите четки за заби,

DEN 408.00
Во магацинот.

Тековен

✔ 99 99,9% стапка на чистење】 Случајот за четки за заби е опремен со ламба за чистење, кои имаат голема моќност и силна моќност за чистење Може да постигне 99,9% ефект на чистење што ви овозможува да имате јасна четка за заби. Дозволете ви да уживате во здрав и едноставен живот со вашето семејство во секое време, каде било. ✔ 【Лесен за употреба】 Кога е целосно наполнет, треба само да ја ставите четката за заби во случај на четки за заби и да ја затворите, тој автоматски ќе започне да работи 5 минути секој пат, кога ќе го отворите случајот, тој автоматски ќе запре. ✔ 【Погодно е за разни глави за четки за заби】 мини моден дизајн, прилагодлив силиконски клип. Случајот за четкичка за заби е погоден за електрични четки за заби, рачни четки за заби, детски четки за заби и разни глави за четки за заби. Исто така, уникатниот дизајн со заоблен агол е погоден за децата да го користат. ✔ 【Долга работа и полнење - Времето за полнење трае само 2 часа, а случајот за четки за заби може да трае 15 дена! Откако целосно наполнети, само ставете ја четката за заби и затворете го случајот, случајот за чистење ќе започне да работи автоматски. Дури и ако патувате на далечина, не мора да се грижите за тоа. (Ве молиме целосно наполнете го производот пред употреба). ✔ 【Лесно за носење】 Случајот за четки за заби е мал по големина, со големина од половина рака. Можете да го ставите кутијата за чистење на четки за заби во торба за рамо, чанта или торба за училишта. Особено е погоден за деловни патувања, патувања, кампување, патувања за одмор, а исто така и за дома или канцеларија. Времето за полнење трае само 2 часа, а случајот со четки за заби може да трае 15 дена! Откако целосно наполнети, само ставете ја четката за заби и затворете го случајот, случајот за чистење ќе започне да работи автоматски. Дури и ако патувате на далечина, не мора да се грижите за тоа. (Ве молиме целосно наполнете го производот пред употреба). Кога е целосно наполнет, треба само да ја ставите четката за заби во случајот со четки за заби и да ја затворите, тој автоматски ќе започне да работи 5 минути секој пат, кога ќе го отворите случајот, таа автоматски ќе запре.

Параметри на производот

Стоката во категоријата