0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Viagasafamido Електрична четка за заби, симпатична електрична четка за заби панда за чистење на заби, четка за водоотпорна ултразвучна четкање, детски електрични четки з?

Viagasafamido Електрична четка за заби, симпатична електрична четка за заби панда за чистење на заби, четка за водоотпорна ултразвучна

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Симпатична четка за заби во форма на панда : Симпатичната форма на панда може да го зголеми интересот на вашето бебе за четкање заби, да ги натера децата полесно да ги четкаат забите Глава за четка за четка за деца на деца со мека коса PBT, обезбедува чистење на рабовите и аглите без да ги оштетите забите. Интегриран процес на обликување, еден клуч за вклучување, нема потреба да се префрлаат режими, едноставна работа. [Лесно за употреба] Четката за заби за деца Електрик има одлични перформанси, дизајн на целото тело и може да се измие за да се осигура дека забите се чисти и без загрижени. Лесен за употреба : Интегриран процес на мувла, еден клуч за вклучување, нема потреба да се менувате режими, едноставна работа, многу костум за 1-12 деца за да ги четкаат забите. Глава за четка за ниво на грижа за деца со мека коса PBT, обезбедува чистење на рабовите и аглите без да ги оштетите забите. Закривениот дизајн на главата на четката одговара на детската уста, со што е полесно да навлезат во устата и ефикасно чистење на мртвите агли. Симпатичната форма на панда може да го зголеми интересот на вашето бебе за четкање заби, да ги натера децата полесно да ги четкаат забите. Водоотпорен рејтинг на IPX7, целосен водоотпорен дизајн на телото, може да се измие, обезбедува чистење на забите без загриженост. Интегриран процес на обликување, еден клуч за вклучување, нема потреба да се префрлаат режими, едноставна работа.

Параметри на производот

Item Type:
Kids Electric Toothbrush
Material:
ABS+PP Environment-Friendly Non-Toxic Material
Size(H x D):
Approx. 150 x 35mm/5.9 x 1.4in
Weight:
Approx. 67g/2.4oz
Power:
1W
Rotation Frequency:
12000 Times/Min
Brush Head Bristles :
PBT Soft Bristles
Power Supply:
1Pc x AAA Battery (Not Included)
How to Use:
1. Install an AAA battery(not included) by yourself:
2. Install the brush head and press the black button to use:
Package List:
1 x Toothbrush Host(Not Included Battery):
3 x Brush Head:
1 x Toothbrush Head Cover:
Note:
The bottom of the electric toothbrush is where the battery is placed.Please allow small error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Стоката во категоријата