0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ЛУР КОЖАТА Цика Засилувач серум 1 fl оз - Длабоко Хидрирачки И Смирувачки Серум Го Намалува Воспалението и Промовира Здрава Кожа - За Придобивки Склони Кон Акни и Чув?

ЛУР КОЖАТА Цика Засилувач серум 1 fl оз - Длабоко Хидрирачки И Смирувачки Серум Го Намалува Воспалението и Промовира Здрава Кожа

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

СМИРУВАЧКИ СЕРУМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА - длабоко хидрирачки и смирувачки серум кој промовира здрава кожа за чувствителна и склона кон акни кожа ИДЕАЛЕН ЗА СЛАБА, ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА-Погоден За луѓе кои имаат слаба, чувствителна кожа, досадна кожа или големи пори што треба да се затегнат. ПРИДОБИВКИ ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ : ОДЛОЖУВАЊЕ НА СТАРЕЕЊЕТО, НАМАЛУВАЊЕ НА БРЧКИТЕ - со придобивки против стареење, можете да го одложите процесот на стареење и да ги намалите фините линии и брчките. ХИДРАТАЦИЈА на кожата и чувствителност, кои тешко се наоѓаат во други производи. Антиинфламаторниот ЕКСТРАКТ ОД ЦЕНТЕЛА АЗИЈАТИКА-Центела азијатика има антиинфламаторни својства кои ја смируваат и лекуваат кожата додека го намалуваат црвенилото, отокот и модринките. СЕРУМОТ За Засилување На КОЖАТА ЛУР Цика е длабоко хидрирачки и смирувачки серум идеален за оние со слаба, чувствителна или склона кон акни кожа. Овој серум е наменет за намалување на воспалението и промовирање на здрава кожа, што го прави апсолутна неопходност за секој што сака да ја подобри својата нега на кожата routine.Do имате досадна, опуштена или чувствителна кожа? Погледнете ГО СЕРУМОТ За Засилување НА КОЖАТА Лур Цика. Овој моќен серум е идеален за оние кои имаат слаба, чувствителна кожа, како и за оние кои имаат големи пори кои треба да бидат tightened.In покрај тоа што ја смирува и хидрира кожата, Серумот За Засилување На КОЖАТА Цика има моќни својства против стареење. Овој серум може да помогне да се забави процесот на стареење и да се намалат фините линии и брчки, што го прави одличен додаток на секоја рутина за нега на кожата против стареење.Способноста НА Серумот За Засилување На КОЖАТА Лур Цика да ја хидрира и смирува чувствителната кожа е една од нејзините карактеристични карактеристики.

Параметри на производот

Стоката во категоријата