0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
20 Парчиња/Кутија Памук Кармин, Издржлив Водоотпорен Течен Нелеплив Кармин За Тетоважа Мат, Пренослив Сјај За Усни

20 Парчиња/Кутија Памук Кармин, Издржлив Водоотпорен Течен Нелеплив Кармин За Тетоважа Мат, Пренослив Сјај За Усни

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

[Долготрајна и водоотпорна] Целосна шминка, долготрајна навлажнувачка, не е лесна за отстранување на шминката,не е лесна за дамка на чашата, без размачкување, водоотпорна и отпорна на бакнежи можете да направите шминка насекаде. [ 4 Популарни бои] 4 4 бои за избор : црвена, розова црвена, розова и гола. секогаш постои оној што ви одговара. Имаме и комбинација од 4 бои, повеќе не мора да се грижиме како да избереме бои. [Различни Прилики] Свилени, нежни, елегантни, лесни усни, погодни за сите сезони на шминкање, особено во канцеларија, состаноци, шопинг, летни забави со пријателите, ова е многу удобен и многу убав Костум за шминка за усни, лесен за носење. [Како Да Се Отстрани] Бидејќи нашиот кармин за тетовирање додава формула за боја за усни, треба да користите обичен отстранувач на шминка неколку пати за да го отстраните или користите отстранувач на шминка за очи и усни за да го отстраните. Забелешка : Не е достапна за бремени жени. [Како Да Се Користи] Поделете го памучното стапче по страната означена со хоризонталната линија на памучното стапче и оставете го памучното стапче да стои исправено за да дозволите течноста да тече на другиот крај (овој процес е околу 2 секунди, внимавајте да не капете на рацете првиот пат кога ќе го користите), Користете памук за рамномерно да ги наполните горните и долните усни. Спецификација : Тип : Кармини Од Памук Боја : Голи, розово црвени, Црвени, Розови, Измешајте Тип На Кожа : Целата Нето Тежина : 25гр (0,88 мл) Големина На Една Кутија : 11.

Параметри на производот

Type:
Cotton Swab Lipsticks
Color:
Nude, Rose red, Red, Pink, Mix
Skin Type:
All
Net Weight:
25g (0.88oz)
Single Box Size:
11.1*5.8*2.4cm(4.37*2.28*0.94in)
Net Content:
0.15ml*20
Package List:
1*box Cotton Lip Glaze(20pcs)
How to Use:
1. Put the cotton swab verti-cally, break the end with a horizontal line mark, lip tattoo liquid will flow to another end.:
2. Wait for a few seconds, when the other end be full soaked with the lip tattoo liquid, use a cotton swab to evenly fill the upper and lower lips.:
Features:
1. Four colors:
pink, nude, red, rose red, to choose from, a box of cotton swab lip glaze can meet the color needs of conventional lipsticks.
2. The most popular lipsticks, let you always walk at the forefront of fashion.:
3. It does not stick to the cup and does not fade, allowing you to maintain perfect makeup throughout the day.:
4. full color, long-lasting makeup, cool, non-marking stick cup, long-lasting moisturizing. :

Стоката во категоријата