0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
МАСЛО ОД СЕМЕ ОД ШИПИНКА - ПУТЕР ОРГАНСКИ Природен/ДЕВСТВЕН/НЕРАФИНИРАН/СУРОВ / 100 ЧИСТ БОТАНИЧКИ. 4 Фл.оз.- 120 мл. За Нега на Кожата, Косата и Ноктите.

МАСЛО ОД СЕМЕ ОД ШИПИНКА - ПУТЕР ОРГАНСКИ Природен/ДЕВСТВЕН/НЕРАФИНИРАН/СУРОВ / 100 ЧИСТ БОТАНИЧКИ. 4 Фл.оз.- 120 мл. За

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Еден од природните антиоксидантни путери за забавување на предвременото стареење и за намалување на формирањето на брчки и лузни Малку Оди Долг Пат, Брзо Се Апсорбира, Не Е Мрсна, Без Мирис, Без Хемикалии, не е тестирана На Животни, НЕ СОДРЖИ НИКАКВИ КОНЗЕРВАНСИ. ПУТЕРОТ ОД ШИПИНКА ОРГАНСКИ е богат со есенцијални масни киселини, витамини и минерали. Има природни антиоксидантни својства и го забавува предвременото стареење, ја подобрува еластичноста на кожата, ги обновува клетките на кожата и го намалува формирањето на брчки и лузни. ПУТЕРОТ ОД ШИПИНКА ОРГАНСКИ помага да се излечи сувата, испукана и испукана кожа, ја балансира влагата во кожата и добро ја условува косата. ПУТЕРОТ ОД ШИПИНКА ОРГАНСКИ помага во функцијата НА бариерата на кожата да го одржува нивото на влага и да одржува здрав заштитен слој, ублажувајќи ја иритацијата, сувоста и лупењето, намалувајќи ја појавата на брчки и оставајќи ја кожата мека и мазна. Тоа ќе ви помогне да ја одржите вашата кожа здрава. ПУТЕРОТ ОД ШИПИНКА ОРГАНСКИ е погоден за сите типови кожа, особено за сува или зрела кожа што старее. ПУТЕРОТ ОД ШИПИНКА ОРГАНСКИ помага на оштетената кожа како ИЗГОРЕНИЦИ, РАНИ, ИСЕКОТИНИ, ЛУЗНИ, ЧЕШАЊЕ, ЛУШПЕСТИ, ИРИТИРАНИ СОСТОЈБИ на КОЖАТА како ШТО СЕ ЕГЗЕМА и псоријаза. Користете го и на области на кои им треба дополнително внимание како лактите и колената. ПУТЕР ОД ШИПИНКА ОРГАНСКИ помага ЗА ОШТЕТЕНА КОСА, СУВ СКАЛП и КРШЛИВИ НОКТИ. ОРГАНСКИОТ ПУТЕР ОД ШИПИНКА промовира свиленкаста мека коса, спречува губење на влага и додава еластичност и еластичност, а исто така обезбедува непосреден сјај и сјај и помага да се поправат расцепените врвови. Ботаничка Убавина Путер Од Шипинка Органски поседува извонредна способност за негување, навлажнување и подобрување на еластичноста на кожата. Путерот Од Шипинка Органски се користи на кожата, косата и ноктите.

Параметри на производот

Стоката во категоријата