0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Африкански Црн Сапун Со шеа Путер, Нега На Кожа, Кожа Склона Кон Акни, Африкански Црн Сапун За Миење Лице, Сапун За Влага Во Шеа, Автентична Африканска Црна Сапуница ?

Африкански Црн Сапун Со шеа Путер, Нега На Кожа, Кожа Склона Кон Акни, Африкански Црн Сапун За Миење Лице, Сапун За Влага Во Шеа,

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

ИСКЛУЧИТЕЛНА НЕГА на КОЖАТА : чистење на кожата склона кон акни на лицето и телото Со Нашата Црна Африканска лента за Сапуница е првиот чекор за чистење и хидрирана кожа ИСЧИСТЕТЕ И НАВЛАЖНЕТЕ СО ШЕА ПУТЕР : Шеа путерот ја балансира нежната ефикасност На Африканскиот црн сапун за чиста, свежа и навлажнета кожа. СПЕЦИЈАЛНО ФОРМУЛИРАН ПРИРОДЕН САПУН : Нашиот Африкански црн сапун комбинира овес и алое со други природни состојки за удобност, обновување и осветлување на проблематичната кожа. АФРИКАНСКИОТ ЦРН САПУН ПОМАГА ВО ОБНОВУВАЊЕТО НА ПРИРОДНИТЕ МАСЛА : Нашиот сапун е традиционално средство за чистење кое може да помогне во балансирање на природните масла и чисти флеки за да и овозможи на вашата кожа да изгледа најдобро. ОСВЕЖУВАЧКА НЕГА НА КОЖАТА ТАЈНА ЗА УБАВИНА : Африкански Црн Сапун од Шеа Влагата е почесна тајна за убавина која брзо станува омилено средство за чистење и разјаснување на лицето и телото.

Параметри на производот

Стоката во категоријата