0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Здрави Алатки за Нега на Кожата 30 парчиња Компримиран Капак за Лице За Лице За Еднократна Употреба Хартија За Лице Нега На Лице Лице Памучна Покривка За Лице ДОМА С?

Здрави Алатки за Нега на Кожата 30 парчиња Компримиран Капак за Лице За Лице За Еднократна Употреба Хартија За Лице Нега На Лице Лице Памучна

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

Лесни и големи количини погодни за патување, туризам, кампување, патување, хотели итн компресиран лист за покривање на лицето на лицето. Апликацијата за лице е безбедна и удобна. Погоден за секого, лесен дом за нега на кожата на лицето. Лист лицето покритие. Изработени од убави и врвни материјали, многу извонредни и издржливи за употреба. Премиум лист лицето покритие. Апсорбирајќи вода и пријателски за кожата, за еднократна употреба, можете сами да нанесете нега на кожата на лицето ИЛИ во. Секое лице е спакувано поединечно, лесно за носење и многу погодно за патување. Опис 30 парчиња Компресирана Покривка За Лице За Лице За Еднократна Употреба Хартија За Лице Нега На Лице Лице Памучна Покривка За Лице Дома Самостојна Нега На Кожа За Жени Девојки Карактеристики - Боја : Бело-Материјал : чист памук неткаен материјал-Големина : 2. 20 инчи - Големина : 2х2х0.

Параметри на производот

Стоката во категоријата