0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Таја Амазон Бела Глина Задебелување Крем - Бестежински Крем За Стилизирање За Подебела И Поцелосна Коса - Производи За Коса-Сулфат И Парабен Бесплатна Природна Нег?

Таја Амазон Бела Глина Задебелување Крем - Бестежински Крем За Стилизирање За Подебела И Поцелосна Коса - Производи За Коса-Сулфат И Парабен Бесплатна

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

МАКСИМИЗИРАЈТЕ ЈА ЈАЧИНАТА на ЗВУКОТ и ОТСКОКНУВАЊЕ : Кремот за Задебелување На Таја бестежински помага да се збогати и внесе вашата коса со полнота, тело и отскокнување ИНСТАНТ РЕЗУЛТАТИ : белите глинени микрочестички веднаш се прилепуваат на влакната на косата, додавајќи подебел изглед и чувство на косата и создавајќи убаво мека и сјајна коса цел ден. ЗА ТЕНКА И БЕЗЖИВОТНА КОСА : Совршена За тенка, рамна, фина и ослабена коса која е сува и оштетена. НАТОПЕНА СО ПРИРОДНИ ВИТАМИНИ и МИНЕРАЛИ : Белата Глина ќе ви го врати животот на косата! Богат Со Витамин Е, Калциум, Магнезиум и Калиум, Со сурово Масло Од Какај и Линолеинска Киселина. ПОЗДРАВА КОСА ВО НЕКОЛКУ ЛЕСНИ ЧЕКОРИ : Издадете една до три пумпи во раце. Тријте ги рацете заедно и нанесете рамномерно од коренот на влакната до краевите. Крем За стилизирање За Погуста, Пополна Коса. Инфузијата На Бела Глина во нашиот производ клинички покажа дека го зголемува дијаметарот на влакната на косата, правејќи ја вашата коса погуста.

Параметри на производот

Стоката во категоријата