0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Анти-статички алатки Анти-статични алатки Анти бел хотел чешел за четки за коса, продавница бербер фризерски чешли пластични заб статички професионален дом за нег?

Анти-статички алатки Анти-статични алатки Анти бел хотел чешел за четки за коса, продавница бербер фризерски чешли пластични заб статички професионален

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Комбински чешел фино заб : Изработено е од пластичен материјал, не е лесен, погоден за густа, кадрава или права коса Чешел за сечење на косата : Гробница за сечење на косата : Заби од густа до тенка, и, погодни за сечење на косата, особено за нежни фризури. Ситна чешел за заби : Гробишта за сечење на косата : Забите се од груби до фини, антитатички и, погодни за сечење на косата, особено добро за фини стилови на коса. Чешел за коса за салони : Златниот стандард во прецизно геометриско сечење, анти-статичко и, практично нераскинлив, лесен и, може да послужи долго време. Пластичен чешел за коса : Анти-статички пластични фризерски чешли чешли за заби за коса за салони и хотелски алатки за нега на коса. Комбински чешел фино заб : Изработено е од пластичен материјал, не е лесен, погоден за густа, кадрава или права коса. Чешел за сечење на косата : Гробница за сечење на косата : Заби од густа до тенка, и, погодни за сечење на косата, особено за нежни фризури. Ситна чешел за заби : Гробишта за сечење на косата : Забите се од груби до фини, антитатички и, погодни за сечење на косата, особено добро за фини стилови на коса. Чешел за коса за салони : Златниот стандард во прецизно геометриско сечење, анти-статичко и, практично нераскинлив, лесен и, може да послужи долго време. Пластичен чешел за коса : Анти-статички пластични фризерски чешли чешли за заби за коса за салони и хотелски алатки за нега на коса. Список на пакети 1 x анти-статичко пластично фризерски стилизирање чешли за заби чешли за коса за салони и хотелски алатки за нега на коса (бело) карактеристики за стилизирање на стилизирање-големина : 17 x 2 x 0,4 см. , заби со различни големини и густина за да се избегне влечење, заплеткање или оштетување на косата за коса за мажи.

Параметри на производот

Стоката во категоријата