0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Метални Течни Клипови За Коса За Пеперутки За Жени Големи Клипови За Канџи За Коса За Густа Коса Гроздобер Геометриски Шноли За Коса Лента За Глава Девојки Додатоц?

Метални Течни Клипови За Коса За Пеперутки За Жени Големи Клипови За Канџи За Коса За Густа Коса Гроздобер Геометриски Шноли За

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

Стилови на пеперутки : нашите штипки за коса се изработени од висококвалитетни легури, и секоја од нив е издржлива и нема да и наштети на вашата коса Може цврсто да ја држи вашата коса, не е лесно да се оштети и нема да избледи. Практично и Цврсто : Овој голем клип за канџи За Коса е лесен, едноставен и лесен за усогласување со секоја облека. Овие големи силни клипови за канџи се одлични за долга коса, густа коса, права коса, кадрава или брановидна коса, средно густа коса и екстра густа долга коса.Ќе ви се допадне. Елегантна Апликација : за време на патувањето, како што се фотографирање, канцеларија, забава, домашен живот, капење, шминка итн. Овој производ ќе ви помогне да ја чешите косата. Направете да изгледате елегантно и уникатно. Без Старосна Граница : Овие стеги за коса се Погодни за сите видови луѓе и сите фризури од различна возраст. Како што е прикажано на сликата, млади девојки, мали девојчиња, зрели жени, мајки итн. може совршено да се вклопи со оваа лента за глава. Совршено интегриран во вашиот живот. Очекувајќи Подарок : елегантните клипови за нокти за коса се совршени подароци за Роденденска Забава, Денот на Вљубените, Денот на Мајката, Божиќ или на друго место. дајте сонувачки чувства на жените и девојките.

Параметри на производот

Стоката во категоријата