0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Бумери Хибискус Свежа Маска За Коса | Раст На Косата, Контрола на Опаѓање на Косата &засилувач; Измазнување На Косата | Суво, Третман На Пржена Коса | Ајурведски, Билн?

Бумери Хибискус Свежа Маска За Коса | Раст На Косата, Контрола на Опаѓање на Косата &засилувач; Измазнување На Косата | Суво,

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

ЗАБРЗАН РАСТ на КОСАТА : Збогатен со цвеќиња и лисја Од хибискус кои се богати Со Витамин Ц помагајќи во забрзан раст, контрола на губење на косата и зајакнување на фоликулите КОНТРОЛА НА ГУБЕЊЕ НА КОСАТА И РЕЦЕСИЈА НА КОСАТА : Активно го зајакнува колагенот зајакнувајќи ги корените на косата, со што се контролира падот на косата и се спречува рецесија на линијата на косата. ЗАДЕБЕЛУВАЊЕ НА ТЕНКА КОСА : Помагала во задебелување на влакната, сјај и сјај. Видливо помага во проблеми со истенчување на косата. КОНТРОЛА НА РАЗЛЕТУВАЊЕ, ИЗМАЗНУВАЊЕ НА КОСАТА, ЗАЦРВСТУВАЊЕТО НА КОСАТА : Крајна контрола на разлетување. Ги затвора кутикулите. Ја прави косата права, ултра-мазна веднаш. НЕ Е потребен РЕГЕНЕРАТОР. СВЕЖО НАПРАВЕНО во АЈУРВЕДСКА КУЈНА, СЕКОЈДНЕВНО : Подготвено свежо секојдневно, веднаш ОТКАКО ЌЕ НАРАЧАТЕ. 19 АЈУРВЕДСКИ СОСТОЈКИ внесени за максимизирани резултати. Сертифициран Како Ајурведска Медицина Од Страна На Владата.

Параметри на производот

Стоката во категоријата