0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
SOIMISS 1pc Бања Здолниште Сува Коса Капа Бања Заврши Крпи За Жени Микрофибер Коса Крпи За Жени Спа Крпи За Тело Капење Завиткани Капа Брзо Фен Капа Прикривање Бањарка Б?

SOIMISS 1pc Бања Здолниште Сува Коса Капа Бања Заврши Крпи За Жени Микрофибер Коса Крпи За Жени Спа Крпи За Тело Капење Завиткани Капа

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

МЕКА КРПА ЗА ГЛАВА за ТУШИРАЊЕ користи Едноставен и модерен женски дизајн на крпи за капење, многу и привлечен Туш Крпа Заврши. МИКРОФИБЕР крпа за КАПЕЊЕ може да го испрати до вашите женски пријатели, пријатели или девојки, многу апсорбирачка пот и апсорпција на вода. ЖЕНИТЕ ПЕШКИР заврши Брзо Апсорбирање на водата на вашата кожа, дише, топло и пријатно за носење. КАПА за ТУШИРАЊЕ за БАЊА Погоден За носење бања, удобно и шармантно, носење жени. Туш Крпа Заврши. МИКРОФИБЕР КРПА за КОСА патување, плажа, бања, теретана , убавина, спа, сауна, бања,. Пакетот Вклучува 1 x Капа За Брзо Сушење 1 x Карактеристики На Здолниште За Бања - може да го испрати до вашите женски пријатели, пријатели или девојки, многу крпи за бања што апсорбираат пот и апсорпција на вода за жени. - Боја : Избрани Капење Завиткани Капа. - Едноставниот и свеж дизајн ја прави оваа крпа за капење послатка и попривлечна Туш. - Материјал : Здолниште За Капење Од корално руно За Жени. - Лесен, лесен и удобен за поставување и складирање, удобен И крпа за Тело за туширање со апсорпција на вода. - Големина : Околу 140,00Х80, 00Х2, 00см/55, 02Х31, 44Х0, 79инчни спа крпи.

Параметри на производот

Стоката во категоријата