0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Чешел за фен за коса, мултифункционална четка за фен за коса во домаќинството, четка за суво електрично електрично фен за коса, зелена бербер четка за стилизирање н?

Чешел за фен за коса, мултифункционална четка за фен за коса во домаќинството, четка за суво електрично електрично фен за коса, зелена

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Прилагодлива четка за коса : 700 W четка за напојување обезбедува вистинска топлина за побрзо сушење, 3 прилагодливи нивоа на брзина за различни типови на коса, голема брзина до густа коса, мала брзина за фино коса Лесни дизајни, брзо ширете ја топлината за целата површина на плочата. Негативните јони ја опкружуваат секоја влакно за коса ги елиминираат статичките и фриз. Чешел за фен за коса : Рачката е ергономска и е изработена од ултра лесни материјали. Крајот е изработен од изолационен материјал со висока дисипација на топлина за да се спречи прегревање, фен за коса има керамичка обвивка на површината за да ја заштити косата од оштетување. Електрична четка за коса : Рачката е ергономска и е изработена од ултра лесни материјали. Крајот е изработен од изолационен материјал со висока дисипација на топлина за да се спречи прегревање, фен за коса има керамичка обвивка на површината за да ја заштити косата од оштетување. Компактна големина : Оваа јонска четка за коса е компактен, лесен и исклучително лесен за корисниците. Идеално за домашна употреба, патување, одмор, па дури и канцеларија. Заштедете време , оставете ја косата измазнета и пософистицирана. Четка за фен за коса : Четка за фен за коса со еден чекор помага да ја условите косата и да ја храниме оштетената коса, направете ја вашата коса стилска, сјајна, намалување на статичката. Модернизиран начин да се исуши, исправи коса. Фен за четка за еден чекор за сушење на удар и стилизирање на косата, лесно создадете тома на вашата коса.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Dryer Comb
Material:
ABS + Ceramic
Color:
Green
Gears:
Low speed, low gear, high gear
Power:
700W Size
Package List:
1 x Hair Dryer Comb:
1 x Manual :

Стоката во категоријата