0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
238 парчиња Комплет За Накит За Коса Прстени За Плетенка За Коса Додатоци За Дредлок Со Кутија за Складирање За Жени Мажи Накит За Коса За Плетенки, Накит За Коса За П?

238 парчиња Комплет За Накит За Коса Прстени За Плетенка За Коса Додатоци За Дредлок Со Кутија за Складирање За Жени Мажи Накит За Коса

DEN 1211.20
Во магацинот.

Тековен

Премиум Материјал : Прстените За Плетенка За Коса се изработени од метален материјал, отпорни на ' рѓа, флексибилни, галванизирани и издржливи, може да се користат постојано Пакет : комплет за Накит за Коса содржи лисја, клипови, школки, снегулка, желка, крст, ѕвезди, кривини прстени и многу повеќе, вкупно 238 парчиња со кутија за складирање. Лесна Инсталација : Лесно се прилагодува обликот и се инсталира на косата на главата, прави да изгледате поубаво и да ја покажете вашата личност. Одличен Подарок : додатоците За Дредлок е одличен избор за подарок за вашата мајка, сестри, девојки, најдобри и блиски пријатели итн. Широки Апликации : додатоци За Коса се погодни за забава, модна ревија, фотографија, свадба, невестински, матурска и многу повеќе, има широк спектар на примена. Премиум Материјал : Прстените За Плетенка За Коса се изработени од метален материјал, отпорни на ' рѓа, флексибилни, галванизирани и издржливи, може да се користат постојано. Пакет : комплет за Накит за Коса содржи лисја, клипови, школки, снегулка, желка, крст, ѕвезди, кривини прстени и многу повеќе, вкупно 238 парчиња со кутија за складирање. Лесна Инсталација : Лесно се прилагодува обликот и се инсталира на косата на главата, прави да изгледате поубаво и да ја покажете вашата личност. Одличен Подарок : додатоците За Дредлок е одличен избор за подарок за вашата мајка, сестри, девојки, најдобри и блиски пријатели итн.

Параметри на производот

Item Type:
Hair Jewelry Kit
Material:
Metal
Treatment Process:
Electroplating
Quantity:
238pcs (not including storage box)
Package List:
40 x Dreadlocks50 x Pierced Hair Hoop:
30 x Crown Hair Hoop:
80 x Dreadlocks Ring:
8 x Wood Hair Hoop:
2 x Bell:
4 x Leaf Pendant:
2 x Snowflake Pendant:
2 x Cross Pendant:
4 x Shell Pendant:
2 x Five Pointed Star Pendant:
2 x Feather Pendant:
2 x Tortoise Pendant:
10 x Dreadlocks Curve Ring:
1 x Storage Box:

Стоката во категоријата